Pereiti į pagrindinį turinį

H.Clinton nekomentuoja CŽV kalėjimo istorijos

2011-07-01 15:35
H.Clinton nekomentuoja CŽV kalėjimo istorijos H.Clinton nekomentuoja CŽV kalėjimo istorijos H.Clinton nekomentuoja CŽV kalėjimo istorijos H.Clinton nekomentuoja CŽV kalėjimo istorijos H.Clinton nekomentuoja CŽV kalėjimo istorijos H.Clinton nekomentuoja CŽV kalėjimo istorijos H.Clinton nekomentuoja CŽV kalėjimo istorijos H.Clinton nekomentuoja CŽV kalėjimo istorijos H.Clinton nekomentuoja CŽV kalėjimo istorijos H.Clinton nekomentuoja CŽV kalėjimo istorijos H.Clinton nekomentuoja CŽV kalėjimo istorijos H.Clinton nekomentuoja CŽV kalėjimo istorijos H.Clinton nekomentuoja CŽV kalėjimo istorijos H.Clinton nekomentuoja CŽV kalėjimo istorijos H.Clinton nekomentuoja CŽV kalėjimo istorijos H.Clinton nekomentuoja CŽV kalėjimo istorijos H.Clinton nekomentuoja CŽV kalėjimo istorijos H.Clinton nekomentuoja CŽV kalėjimo istorijos H.Clinton nekomentuoja CŽV kalėjimo istorijos H.Clinton nekomentuoja CŽV kalėjimo istorijos H.Clinton nekomentuoja CŽV kalėjimo istorijos H.Clinton nekomentuoja CŽV kalėjimo istorijos H.Clinton nekomentuoja CŽV kalėjimo istorijos

Jungtinių Amerikos Valstijų valstybės sekretorė Hillary Clinton nekomentuoja, ar Lietuvoje galėjo būti Centrinės žvalgybos valdybos (CŽV) kalėjimas.

Aukšta amerikiečių pareigūnė tik aptakiai pastebėjo, kad JAV prezidento Baracko Obamos administracija siekia, jog CŽV kalėjimų klausimas būtų išsiaiškintas.

„Aš negaliu komentuoti“, - spaudos konferencijoje Vilniuje pasakė H.Clinton paklausta apie tai, kad Lietuvoje esą galėjo egzistuoti slaptas CŽV kalėjimas, kuriame galėjo būti laikomi įtariamieji terorizmu.

„B.Obamos administracija siekia didelio aiškumo, ar procesas buvo labai skaidrus. Mes susiduriame su daugybe problemų dėl terorizmo“, - pridūrė ji.

Tyrimą atlikęs Lietuvos Seimas paskelbė, kad 2003-2006 metais buvo sudarytas sąlygos CŽV kalėjimui egzistuoti, tačiau nenustatyta ar tikrai jis buvo ir ar jame buvo laikomi įtariamieji. Prokurorai irgi paskelbė nenustatę, kad kalėjimas tikrai buvo.

Prezidentė Dalia Grybauskaitė sakė, kad pranešimus apie kalinius, jei tokių Lietuvoje buvo, gali komentuoti tik JAV pusė.

H.Clinton trumpa spaudos konferencija buvo surengta po penktadienį ryte suengto jos susitikimo su Prezidente D.Grybauskaite.

JAV valstybės sekretorė į Lietuvą atvyko dalyvauti Demokratijų bendrijos renginiuose.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų