Pereiti į pagrindinį turinį

Konservatoriai: įrašas apie Anykščių merą – provokacija ir šmeižtas

2015-02-23 12:33
BNS inf.
Anykščių rajono merui bus nuomojamas automobilis prieš jo paties valią
Anykščių rajono merui bus nuomojamas automobilis prieš jo paties valią / Roberto Dačkaus (fotodiena.lt) nuotr.

Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai (TS-LKD) įrašą apie Anykščių merą Sigutį Obelevičių, kuriame neidentifikuojama moteris pasakoja apie esą teiktas seksualines paslaugas, vadina šiurkščia provokacija prieš rinkimus.

„Tikimės, kad teisėsaugos institucijos imsis visų įmanomų priemonių, kad išaiškintų šios priešrinkiminės provokacijos organizatorius. Pasigailėjimo jiems negali būti“, – TS-LKD išplatintame pranešime cituojamas partijos pirmininkas A.Kubilius.

Pasak pranešimo, S Obelevičius savo ruožtu ketina kreiptis į prokurorus, kad šie pradėtų tyrimą, „kas prieš pat savivaldos rinkimus suorganizavo šmeižikišką, juodosiomis technologijomis pagrįstą kampaniją“, o dėl šmeižto ketina kreiptis į teismą privataus kaltinimo tvarka.

Pirmadienį naujeinų portalas delfi.lt paskelbė įrašą, kuriame iš nugaros nufilmuota esą seksualines paslaugas teikianti moteris pasakoja apie savo ryšius su S.Obelevičiumi. Konservatorius meras teigė moteriai tik paskolinęs pinigų, papuolusiai į bėdą, o vėliau ji skolą grąžinusi.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų