Pereiti į pagrindinį turinį

Konservatorių rinkimų štabą paliko M.Adomėnas

2012-07-27 09:42
Konservatorių rinkimų štabą paliko M.Adomėnas
Konservatorių rinkimų štabą paliko M.Adomėnas / Andriaus Ufarto (BFL) nuotr.

Rinkimai artyn, rietenų – daugyn. Konservatorių rinkimų štabe jau stumdomasi: jį apleidžia parlamentaras Mantas Adomėnas, kuravęs dešiniųjų rinkimų kampanijos reklamą. Saviškiai dedasi nieko nežiną.

Šilta konservatorių rinkimų štabo vadovo pavaduotojo kėdė netrukus atsilaisvins. Iš šių pareigų traukiasi parlamentaras M.Adomėnas. Beje, jis pats ateinančiuose Seimo rinkimuose jokioje vienmandatėje apygardoje nekandidatuos, tik daugiamandatėje, nors 2008-aisiais laimėjo Vilniaus senamiestyje.

„Taip, traukiuosi savo noru, nuo pirmadienio“, – vakar dienraščiui patvirtino M.Adomėnas.

Pasak politiko, su jo bute pastarosiomis dienomis neva rasta klausymosi aparatūra šis sprendimas neturi nieko bendra.

Dešiniųjų reklamos kampaniją kuravęs parlamentaras plačiau savo sprendimo nekomentavo ir pasiūlė kreiptis į rinkimų štabo vadovą, Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) vykdomąjį sekretorių Raimundą Alekną.

Tačiau šis dėjosi nieko apie M.Adomėno pasitraukimą nežinąs. „Nuo kurio pirmadienio? Vakar jį dar mačiau dirbantį. Nieko apie tai nežinau. Tai reikia klausti jo paties kodėl. Jei aš jį išmesčiau, tai tada galėčiau komentuoti. Nieko panašaus nebuvo“, – aiškino R.Alekna.

Dienraštis su M.Adomėnu bandė susisiekti dar sykį, tačiau politikas telefono ragelio nekėlė.

M.Adomėnas rinkimų štabe atsakingas už politinės reklaminės kampanijos koncepciją, taip pat – už darbą su reklamos agentūromis.

Apie tokį partijos nario sprendimą nežinojo ir kiti kolegos. Kalbama, kad M.Adomėnas traukiasi, nes išsiskyrė jo ir partijos lyderių požiūris į dešiniųjų politinę reklamą ir šūkius.

„Kol kas nieko apie tai nežinau, tačiau man tai kelia nerimą, nes jis buvo atsakingas už reklamą. Tai kaip dabar visa tai paliekama“, – vakar spėliojo TS-LKD frakcijos Seime seniūnas, konservatorių rinkimų štabo narys Jurgis Razma.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų