„Radisson SAS“ – svetingiausias uostamiesčio viešbutis Pereiti į pagrindinį turinį

„Radisson SAS“ – svetingiausias uostamiesčio viešbutis

2004-07-13 09:00

Verslas

„Radisson SAS“ – svetingiausias uostamiesčio viešbutis

„Radisson SAS“, vienas geriausių uostamiesčio viešbučių, gavęs keturių žvaigždučių įvertinimą, iš kitų išsiskiria itin kokybiškomis paslaugomis. Svarbiausia viešbučio kolektyvo nuostata ir pagrindinis tikslas – visus svečius apgaubti ypatingu svetingumu.

Tiek verslo klientų, tiek turistų norai šiame viešbutyje vienodai rūpestingai pildomi. Ypatingą dėmesį čia pajaus ir vos pusvalandžiui išgerti puodelio kavos užsukęs klaipėdietis, ir verslo pietų dalykinį partnerį pakvietęs verslininkas. Viešbučio jaukumas, profesionalus aptarnavimas tapo priežastimi, kad klaipėdiečiai čia skiria dalykinius susitikimus ir švenčia asmenines šventes.

Pasitinka naujovėmis

Kaip dienraščiui teigė „Radisson SAS“ pardavimų ir rinkodaros vadovė Aistė Matjošaitytė, vasaros sezonas šiame viešbutyje prasidėjo sėkmingai. Planuojama, kad per vasaros mėnesius viešbučio kambarių užimtumas sieks 90 procentų.

Vasaros klientus „Radisson SAS“ pasitiko malonia naujove. Daugelyje kambarių yra įrengtas bevielis internetas, todėl atvykus į Klaipėdą naudotis nešiojamu kompiuteriu tapo dar paprasčiau. Viešbučio fojė turistams yra įrengta speciali vieta, kurioje yra galimybė prisijungti prie pasaulinio internetinio tinklo. Čia internetu galima naudotis įsigijus tam skirtą kortelę.

Pasak A.Matjošaitytės, po planuojamos rekonstrukcijos, viešbutyje pradės veikti jauki fitneso salė ir sauna, kurioje svečiai galės puikiai pailsėti bei atsipalaiduoti.

Vaišingiausi pusryčiai

Daugelis klaipėdiečių ir uostamiesčio svečių jau žino, kad būtent „Radisson SAS“ viešbutyje yra patiekiami geriausi pusryčiai mieste. Darbo dienomis nuo pusės septynių ryto svečių laukia itin gausus švediškas stalas. Aukščiausia produktų kokybė, didžiulis pasirinkimas, kelių rūšių karšti ir šalti patiekalai, dešimties rūšių sultys, vaisiai ir daržovės suteiks jūsų dienos pradžiai prabangos skonį. Vaišintis visame pasaulyje garsėjančiais prabangiais „Radisson SAS“ viešbučio pusryčiais gali ir klaipėdiečiai.

Skubantiems svečiams viešbutyje yra siūloma unikali paslauga. Jei žmogus išvyksta anksčiau nei prasideda pusryčiai restorane ar skuba į lėktuvą, pusryčius jis gali pasiimti su savimi. Viešbučio fojė jau penktą ryto būna paruoštas specialus staliukas, ant kurio serviruojami lengvi užkandžiai ir karšta arbata bei kava. Įsipylęs mėgstamo gėrimo ir pasiėmęs bandelę ar vaisių, svečias gali papusryčiauti ir taksi automobilyje. Šie, tik „Radisson SAS“ tinklo viešbučiuose siūlomi pusryčiai, pavadinti „Grab & Run“ arba „Imk ir bėk“.

Pasakodama apie viešbutį, A.Matjošaitytė akcentavo, kad labai svarbu, jog visi viešbučio darbuotojai dirba profesionaliai. Įsigiję psichologinių bendravimo su klientais žinių, išmokę konfliktų sprendimo meno, viešbučio „Radisson SAS“ darbuotojai niekada nepasakys „ne“ ir išpildys bet kurį kliento pageidavimą.

Kainos nesikandžioja

Vyraujantis stereotipas, kad viešbutyje „Radisson SAS“ ypač brangu, pasak pardavimų vadovės, absoliučiai klaidingas. Rinka diktuoja realias sąlygas, todėl ir kainų politika viešbutyje – lanksti. Lyginant kokybės ir kainos santykį Klaipėdos mieste, rezultatas - „Radisson SAS“ naudai. Viešbučio kolektyvas siekia išlaikyti kokybę ir aukštą lygį, todėl netgi smulkiausias užsakymas ruošiamas ypač dėmesingai.

Klaipėdiečių jau pamėgti ir vertinami verslo pietūs „Radisson SAS“ restorane kainuoja 19 litų. Už tokią sumą jūs paragausite trijų valgių – sriubos, karšto patiekalo ir deserto. Be to, į kainą įskaičiuotas ir pasirinktas gėrimas – kava ar arbata, sultys arba taurė vyno.

Rengia pobūvius

„Radisson SAS“ virtuvės kolektyvo profesionalumą įrodo ir tas faktas, kad išvažiuojamą banketą ar furšetą jie gali surengti ir 3 tūkstančiams žmonių. Per miesto jubiliejų „Viduramžių puotoje“ 2000 svečių vaišinosi „Radisson SAS“ virtuvėje pagamintais originaliais patiekalais.

Netgi prabangūs furšetai ir banketai, kuriuos kolektyvas ruošia ir viešbučio restorane, ir klientų pasirinktoje vietoje, „milijono“ nekainuoja. Pasak A.Matjošaitytės, pobūvio vaišės vienam žmogui gali kainuoti ir vos 25 litus.

Viešbučio restorane klaipėdiečiai švenčia gimtadienius, jubiliejus, krikštynas, vaikų gimtadienius, rengia vestuvių pokylius. Personalas pasirūpina ne tik šventės meniu, bet ir iškilmingu stalo serviravimu, aplinkos puošnumu.

A.Matjošaitytės teigimu, viešbučio paslaugų kokybę klientai gali įvertinti kiekviename žingsnyje. Jaukus ir originalus jūrinės tematikos interjeras, rami muzika, kokybiški europietiškos virtuvės patiekalai, keturis kartus per metus keičiamas meniu maloniai nuteikia kiekvieną svečią. Be to, garantuojamas svečių konfidencialumas ir saugumas.

Garsėja svetingumu

Viešbučio „Radisson SAS“ kolektyvas įsitikinęs, kad jų svečiai aptarnaujami nuoširdžiausiai ir svetingiausiai mieste. Kiekvienas svečias, apsistojęs jų viešbutyje, gali mėgautis išskirtiniu komfortu, aukšto lygio paslaugomis ir kokybe.

Kaip teigė viešbučio „Radisson SAS“ pardavimų ir rinkodaros vadovė, Klaipėdoje veikiantis pasaulinio tinklo viešbutis nenusileidžia kitiems kompanijos viešbučiams ir ypač garsėja darbuotojų svetingumu. „Radisson SAS“ siūlo aukščiausios klasės nuoširdų aptarnavimą, puikią virtuvę ir profesionalų renginių bei konferencijų organizavimą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų