Pereiti į pagrindinį turinį

„Honda Racing“ viltys blėsta

2009-02-17 20:45
„Honda Racing“ viltys blėsta
„Honda Racing“ viltys blėsta / Diena Media nuotr.

 2008-ųjų pabaigoje apie pasitraukimą iš „Formulės 1“ paskelbusiai japonų ekipai „Honda Racing“ nesiseka rasti gelbėtojų. Šiomis dienomis apie bendradarbiavimo pabaigą paskelbė naftos kompanija „Petrobras“.

Ši Brazilijos naftos verslovė praėjusiais metais buvo viena dosniausių „Honda Racing“ rėmėjų ir partnerių, tiekusių degalus japoniškiems bolidams. Tačiau šią savaitę „Petrobras“ vadovybė pareiškė neketinanti tapti „Honda“ komandos gelbėtoju ir greičiausiai apskritai pasitrauksianti iš „Formulės 1“. 

„Mūsų dalyvavimą „Formulės 1“ čempionate lėmė noras aktyviai bendradarbiauti su automobilių gamintojais kuriant ir tobulinant įvairias technologijas. Kadangi „Honda“ traukiasi iš šio projekto, mes taip pat neturime kito pasirinkimo, nes mūsų degalų tiesiog niekam nereikės. Būti vien komerciniu rėmėju nenorime“, - dėstė vienas „Petrobras“ vadovų, kuruojančių rėmimo programas, Klaudijus Tompsonas.

Brazilijos naftininkai taip pat paneigė kalbas, esą jie būtų rėmę „Honda Racing“ komandą, jei čia piloto darbą būtų gavęs Brazilijos lenktynininkas Bruno Senna.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų