Pereiti į pagrindinį turinį

Gimnazistai vadavo Neringą nuo šiukšlių

2013-03-08 21:04
Gimnazistai vadavo Neringą nuo šiukšlių Gimnazistai vadavo Neringą nuo šiukšlių Gimnazistai vadavo Neringą nuo šiukšlių Gimnazistai vadavo Neringą nuo šiukšlių Gimnazistai vadavo Neringą nuo šiukšlių Gimnazistai vadavo Neringą nuo šiukšlių Gimnazistai vadavo Neringą nuo šiukšlių Gimnazistai vadavo Neringą nuo šiukšlių Gimnazistai vadavo Neringą nuo šiukšlių Gimnazistai vadavo Neringą nuo šiukšlių Gimnazistai vadavo Neringą nuo šiukšlių Gimnazistai vadavo Neringą nuo šiukšlių

Tarptautinę moterų solidarumo dieną prie Neringos paminklo vyko paminklo ir aplinkos prie jo švarinimo darbai.

Šią netradicinę moters dienos akciją sugalvojo Hermano Zudermano gimnazijos pedagogė Rita Valaikienė. Kaip teigė moteris, praėjusią savaitę ji buvo šokiruota, kuomet praeidama pastebėjo didelę netvarką aikštėje prie Neringos paminklo.

Pasak mokytojos, moterį simbolizuojantis paminklas negali būti toks apleistas, todėl kovo 8-ąją kartu su 6-os klasės gimnazijos mokiniais buvo suorganizuota paminklo bei skvero tvarkymo talka.

Daugiau nei valandą laiko moksleiviai valė paminklo fundamentą bei šlavė šiukšlės iš skvero.

Kaip teigė R.Valaikienė, mokiniai labai noriai prisijungė prie šio iniciatyvos taip parodydami ne tik pagarbą miestui bei moters simboliui, bet ir savo pilietiškumą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų