Pereiti į pagrindinį turinį

„Išprotėjusį“ šviesoforą vairuotojai ignoravo

2012-12-10 21:59
„Išprotėjusį“ šviesoforą vairuotojai ignoravo
„Išprotėjusį“ šviesoforą vairuotojai ignoravo / Karolio Rupkaus nuotr.

Pirmadienio popietę prieš pat Biržos tiltą įrengtas šviesoforas vairuotojus pasitiko nuolat degančia raudona šviesa.

Šį reiškinį pastebėję klaipėdiečiai kreipėsi į portalo kl.lt redakciją norėdami išsiaiškinti, kaip reikėtų reaguoti į šį signalą.

Raudonos šviesos signalas prieš pakeliamąjį tiltą dažniausiai įspėja vairuotojus, jog dėl tam tikrų priežasčių per tiltą važiuoti negalima. Tačiau portalas kl.lt norėdamas išsiaiškinti, kiek tiksliai laiko ir dėl kokių priežasčių šviesoforas prieš tiltą skelbia draudžiamą eismą, susidūrė su netikėtumais.

Klaipėdos savivaldybės transporto skyriaus vedėjas Rimantas Mockus dėl šviesoforų veikimo sutrikimų nurodė kreiptis į bendrovę „Gatvių apšvietimas“. Tačiau šios bendrovės vadovas Algimantas Antanas Laurinavičius teigė, jog prie tiltų įrengtų šviesoforų administravimas bendrovei nepriklauso.

„Šių šviesoforų mes nereguliuojame. Už juos atsakinga kažkuri kita bendrovė, bet kuri tiksliai, įvardinti negaliu. Galbūt jie daro kažkokius bandymus, sunku pasakyti“ – teigė A. A. Laurinavičius.

Apie šviesoforą pranešus Klaipėdos kelių policijos biurui, jo viršininkas Ramūnas Šideikis, taip pat nustebo, jog šių šviesoforų priežiūra rūpinasi neva kita bendrovė. Tačiau teigė, kad į šį reiškinį  vairuotojai turėtų reaguoti taip pat, kaip ir į neveikiantį šviesoforą.

R. Šideikis taip pat patikino, jog į šią situacija bus sureaguota bei pamėginta išsiaiškinti, kodėl šviesoforas rodo draudžiamo eismo signalą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų