Pereiti į pagrindinį turinį

Kauno rajone apvirto greitosios pagalbos automobilis

2010-05-07 16:10
Kauno rajone apvirto greitosios pagalbos automobilis
Kauno rajone apvirto greitosios pagalbos automobilis / Skaitytojo nuotr.

Pacientą į Žiegždrių psichiatrijos ligoninę gabenę medikai pakliuvo į avariją. Į juos įsirėžė galimai neblaivaus jaunuolio vairuotas „Mitsubishi Galant“.

Avarija įvyko penktadienį, apie 10.40 val., kelyje Vaišvyda-Girionys. Į Žiegždrių link važiavusį Jonavos greitosios pagalbos medikų mikroautobusą „Mercedes-Benz“ įsirėžė priešinga kryptimi važiavęs ir kelio vingyje į priešpriešinio eismo juostą išlėkęs 22 metų vaikino vairuojamas lengvasis automobilis.

Po susidūrimo greitosios pagalbos medikų automobilis nulėkė nuo kelio ir apvirto. Galimo avarijos kaltininko vairuotas „Mitsubishi Galant“ nuo smarkaus smūgio sumaitotas nepataisomai.

Avarijoje nukentėjo lengvojo automobilio keleiviai - mergina ir vyras. Greitosios pagalbos automobiliu buvo gabenamas agresyvus pacientas. Tiek jis, tiek ir vairuotojas, slaugė bei juos lydėjęs policijos pareigūnas avarijoje atsipirko smulkiais sužalojimais ir į gydymo įstaigą vykti atsisakė. Medikė teigė važiavusi su prisegtu saugos diržu, kuris ir išgelbėjo nuo skaudžių padarinių.

Kauno rajono greitosios medicinos pagalbos stoties medikai į nelaimės vietą pasiuntė tris medikų brigadas. Dvi iš jų sužeistuosius pristatė į Kauno medicinos universiteto klinikas, o trečioji perėmė pacientą ir nuvežė jį į Žiegždrių psichiatrijos ligoninę.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų