Pereiti į pagrindinį turinį

Legendiniai rokeriai AC/DC atvyksta į Lietuvą?

2013-03-06 10:41
Legendiniai rokeriai AC/DC atvyksta į Lietuvą?
Legendiniai rokeriai AC/DC atvyksta į Lietuvą? / Scanpix nuotr.

Vienas sėkmingiausių roko kolektyvų per visą istoriją, grupė, kurios kūryba tapo tikru rokenrolo etalonu ir įkvėpė šimtus šiuolaikinių rokerių, australai AC/DC į savo 2013 m. planuojamas gastroles po pasaulį, pavadintas „Highway To Hell“, panašu, nusprendė įtraukti ir Lietuvos sostinę Vilnių.

Informacija apie galimą AC/DC pasirodymą pirmiausiai pasirodė socialiniuose tinkluose, kur gerbėjai aktyviai dalinasi informacija, atvedusia iki svetainės „Concert Boom“. Pastaroji skelbia 2013 m. numatomo „Highway To Hell“ turo datas, o tarp jų galima rasti ir Vilniaus miestą.

Lietuvą jau aplankius tokioms pasaulinėms žvaigždėms kaip „Metallica“, „Red Hot Chilli Peppers“, Marilyn Manson, Lady Gaga, „Rammstein“, Slash ir laukiant vasarą atvykstančių „Depeche Mode“ bei Eric Clapton koncertų, reikia pažymėti, kad AC/DC vardas net ir tokioje didingoje kompanijoje spindėtų itin ryškiai.

Prisimenant visą legendinės grupės istoriją ir jau keturiasdešimt metų scenoje, vienas ryškiausių asmenybių roko muzikos istorijoje - vokalistus Bon Schott ir Brian Johnson bei gitaristus Angus ir Malcolm Young, galima drąsiai teigti, kad šis koncertas bus vienas įspūdingiausių ir didžiausių kada nors vykusių mūsų šalyje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų