Pereiti į pagrindinį turinį

Neblaivi vilnietė apvertė vežimėlį su 8 mėnesių kūdikiu

2010-02-17 20:51
Neblaivi vilnietė apvertė vežimėlį su 8 mėnesių kūdikiu
Neblaivi vilnietė apvertė vežimėlį su 8 mėnesių kūdikiu / "Shutterstock" nuotr.

Tragedija galėjo baigtis jaunos moters išgertuvės Vilniuje. Moteris buvo tokia girta, kad apvertė vaiko vežimėlį ir niekaip nesugebėjo pakelti ant sniego gulinčio kūdikio.

Pasak Vilniaus policijos pareigūnų, neblaivią motiną ir ant žemės gulintį vaiką, patruliai išvydo antradienį, apie 20.40 val. Panevėžio gatvėje.

Iškart policininkai nieko blogo neįtarė ir tik priėję arčiau suprato, kad moteris atversti vežimėlio ir paimti ant žemės gulinčio kūdikio negali ne todėl, kad sklidu, o todėl, kad ji visiškai girta.

Pasiūlę pagalbą pareigūnai užuodė nuo moters sklindantį stiprų alkoholio kvapą ir išgirdo kažkokias vapaliones. Tik geriau įsiklausę, jie suprato, kad, kaip vėliau paaiškėjo 23 metų N.F. juos vadina įvairiausiais keiksmažodžiais ir bando pasiųsti kuo toliau.

Suprantama, patruliai niekur eiti nesiruošė ir nusprendė neblaivią motiną su vos 8 mėnesių mažyliu, palydėti į namus.

Vos užsukus į butą, paaiškėjo, kad linksmybės jame tęsiasi jau ne pirmą parą, aplink mėtėsi įvairiausi daiktai, voliojosi tušti alaus buteliai. Atvykusius pareigūnu pasitikęs moters sugyventinis buvo ne ką blaivesnis nei jo gyvenimo draugė.

Patruliai pasitarę nusprendė, kad mažylio girtiems tėvams palikti negalima - jie paskambino kolegoms bei greitosios pagalbos medikams.

Kol policininkai tarpusavyje tarėsi ką daryti ir jau po to, kai buvo iškviestas pastiprinimas, vaiko „mamytė“ visiškai įsiuto, ji keikėsi, puolė policininkus.

Agresyviai moteriai buvo uždėti antrankiai ir ji išvežta į sostinės 2-ąjį policijos komisariatą. Greitosios pagalbos medikai vaiką išvežė į ligoninę.

Pasak pareigūnų, ši mama, greičiausiai, savo mažylio nematys ilgai. Ar vaikas bus gražintas girtaujančių sugyventinių porai, nuspręs teismas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų