Pereiti į pagrindinį turinį

Birželio 13-ąją startavęs festivalis „Grock“ pasiekė kulminaciją. Išrinkti festivalio geriausieji. Nors šeštadienio vakarą dangus buvo apniukęs, tačiau tai nesutrukdė išrinkti festivalio „Grock“ konkurso nugalėtojų. Renginio metu buvo renkamas geriausias vokalistas, gitaristas, bosistas, būgnininkas,  klavišininkas ir  devintą kartą vykstančio, festivalio grupė.

Grock uostas” dalyviai turėjo atlikti 10 – 15 min. trukmės konkursinę programą. Konkurso geriausius rinko komisija bei internautai. Iš gausybės kolektyvų buvo išrinkta vienuolika grupių, kurios šeštadienio popietę rungėsi tarpusavyje.

Geriausia festivalio Grock grupė pripažinta „Fun Clock“ iš Vilniaus.  Grupės vokalistė Gabrielė teigė, jog nesitikėjo laimėti bei pridūrė, kad tai didžiulis įvertinimas visam kolektyvui. „Fun Clock“  vokalistė su grupe žadėjo pasirodyti ir kitais metais.  Antrąją vietą užėmė vyrukų grupė „Ca'Mel“ iš Latvijos. Trečiąją vietą užėmė grupė iš Vilniaus – „Da'Frontin“. Pirmosios vietos nugalėtojai atiteko 1000 eurų vertės prizas, kurį įsteigė firmos ROLAND ir TAMSTA.

Renginio metu taip pat buvo renkami ir apdovanoti geriausi intrumentalistai. Festivalio charizmatiškiausio vokalisto titulas atiteko grupei Fun Clock”. Gitaristo laurai atiteko latvių grupei  Ca'Mel”. Festivalio bosistu pripažinta grupė  Fun Clock”.  Talentingiausio klavišininko titulas atiteko grupei  „Shamanna Bug“. Geriausiu instrumentalistu pripažintas Donatas Petreikis. Visiems nugalėtojams atiteko “Topo Centro” įsteigti vertingi prizai bei firminiai festivalio marškinėliai.

Koncertą užbaigė scenos vilkai, grupė – „Timohi“. Festivalio organizatoriai vylėsi, kad kitais metais dalyvių skaičius bus gausesnis ir palinkėjo jaunimui nebūti „akropolio“ vergais , o kurti, bei neprarasti kūrybingumo.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų