Pereiti į pagrindinį turinį

Palangoje atidaromas vaikų žaidimų parkas (programa)

2012-06-15 17:50
Palangoje atidaromas vaikų žaidimų parkas (programa)
Palangoje atidaromas vaikų žaidimų parkas (programa) / Palangos m. savivaldybės nuotr.

Birželio 16 d. 14 val. Palangoje vartus atkels prie pat jūros bei pušyno, Naglio alėjos ir Šermukšnių gatvės sankirtoje įsikūręs Vaikų parkas.

Įvairiaspalviai balionai, žaismingos skarelės, ledai bei kiti pieniški skanėstai – tokios dovanos lauks mažylių, kartu su tėvais atėjusių į Vaikų parko atidarymo šventę.

Mažieji ir jau ūgtelėję palangiškiai bei kurorto svečiai šią dieną galės pasidžiaugti ne tik įspūdingo aukščio vaikams pritaikytais žaidimų įrenginiais, bet ir pasinerti į linksmybių, koncertų, žaidimų bei kitokių atrakcijų fiestą.

Visą dieną parke įrengtoje scenoje koncertuos jaunieji Palangos talentai, keletą kartų per dieną vaikams bus pristatomas spektaklis „Ledų gamybos kelias“.

Atrakcijų gausu bus ne tik prie scenos – po parką išsibarsčiusius mažuosius linksmins žaismingi KAR KAR šeimynos personažai, bus organizuojami tiek mergaitėms, tiek berniukams skirti žaidimai, viktorinos, piešinių konkursas, šokių pamokos, ledų degustavimo ir kitokios rungtys. Jaunieji šokėjai bus pakviesti į vaikų diskoteką.

Vaikų parko atidarymo programa:

14 val. – Vaikų parko atidarymo ceremonija.

14.15 val. - šių metų tarptautinio vaikų Eurovizijos konkurso Armėnijoje dalyvės bei ,,Dainų dainelės" laureatės Paulinos Skrabytės pasirodymas.

Tarptautinių ir respublikinių konkursų bei televizijos muzikinių projektų daugkartinės laimėtojos Sigitos Padvariškytės pasirodymas.

14.15 val. – Palangos ugdymo įstaigų (lopšelių-darželių „Ąžuoliukas“, „Gintarėlis“,  „Žilvinas“, mokyklos-darželio „Pasaka“,„Baltijos“ pagrindinės mokyklos) atlikėjų pasirodymai.

15.15 val. – Palangos Stasio Vainiūno meno mokyklos moksleivių koncertas.

16.15 val. – Moksleivių klubo kolektyvų koncertas.

Tarp šių pasirodymų vaikus linksmins KAR KAR šeimyna, scenoje bei parke bus organizuojamos įvairios atrakcijos vaikams. Į dangų bus paleisti balionai su palinkėjimais.

Vaikų parko atidarymo renginiai vyks birželio 16 d. nuo 14 val. iki 18 val.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų