Pereiti į pagrindinį turinį

Palangoje atidarytame Vaikų parke mažieji dūks už dyką

2012-06-17 00:27
Palangoje atidarytame Vaikų parke mažieji dūks už dyką
Palangoje atidarytame Vaikų parke mažieji dūks už dyką / Savivaldybės nuotr.

Šeštadienį Palanga mažuosius bei jų tėvus pakvietė į šventę – žaismingai atidarytas Vaikų parkas, įsikūręs visai prie jūros bei pušyno. Jame laisvalaikį mažieji galės leisti nemokamai.

Iki 7 metrų aukščio spalvingi jūros tematikos žaidimų įrenginiai, sutvarkyta aplinka į šventę priviliojo ne vieną šimtą smalsuolių. Šventė tęsėsi iki pat vakaro, o kad mažieji, pavargę dūkti laipynėse ar čiuožyklose, neturėtų kada nuobodžiauti, vaikus bei jų tėvus visą dieną linksmino Kar Kar šeimynos personažai, koncertavo jaunieji Palangos talentai. Parko svečiai džiuginti ir dovanomis – ledais, balionais, žaismingomis skarelėmis.

„Tai – kurorto dovana mažiesiems palangiškiams ir miesto svečiams. Manau, kad šis parkas bus labai populiarus ir lankomas, o vaikai jame ras tokių pramogų, kokių nori“, – sakė Palangos meras Šarūnas Vaitkus.

Į parką investuota nemažai lėšų – 465 tūkst. litų kainavo įrenginiai, sutvarkyti bei pritaikyti aplinką atsėjo dar 178 tūkst. litų, pranešė savivaldybė.

Kad mažiesiems žaisti būtų saugu, visa teritorija aptverta, čia įrengtos stebėjimo kameros, parkas apšviestas. Apželdinant parinkta ir speciali, mindžiojimui atspari žolė, jaukumą sukuria gėlynai. Parko teritorijoje veikia nemokamas bevielis internetas, o išalkusiuosius kviečia greta įsikūrusi vaikų kavinė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų