Pereiti į pagrindinį turinį

Pavasarį Vilniuje koncertuos „Metallica“

2009-11-23 16:35
Pavasarį Vilniuje koncertuos „Metallica“
Pavasarį Vilniuje koncertuos „Metallica“ / Scanpix nuotr.

Į Lietuvą atvyksta stambiausio kalibro pasaulinės muzikos žvaigždės šalies koncertų istorijoje. Vilniuje „Metallica“ pristatys savo naujausią albumą „Death Magnetic“ .

„Didžiuojamės, kad mums pavyko į Lietuvą pasikviesti „Metallica“, kuri šiandien kartu su U2 ir Madonna priklauso stipriausių koncertuojančių planetos atlikėjų trejetui. Kadangi šio „Metallica“ turo koncertai visame pasaulyje vyksta išskirtinai tik geriausiose arenose, gerbėjai Lietuvoje turės unikalią galimybę daugiatūkstantinėms minioms įprastai grojančią grupę pamatyti ne parke ar stadione, o iš arti - „Siemens“ arenoje. Tai - pribloškiantis reginys“, -  sakė pramogų verslo kompanijų grupės „Seven entertainment“ vadovas Vidmantas Šiugždinis. Koncertą organizuoja grupės narė „Seven Live“.

Bilietus į kultinių rokerių pasirodymą nuo gruodžio 2 dienos 18 valandos pirmieji galės įsigyti bilietus platinančios bendrovės „Tiketa“ klubo nariai. Kitiems grupės fanams prekyba bilietais “Tiketa” sistemoje prasidės gruodžio 7 dieną, 10 valandą. Pirmųjų bilietų, kurių kiekis ribotas, kaina - 175 litai, vėliau bilietai kainuos nuo 225 iki 295 litų. Iš viso į „Metallica“ koncertą Vilniuje bus pasiūlyta apie 10 tūkst. bilietų.

„Metallica“ į Vilnių atsigabens viso turo metu naudojamas ypač galingas garso sistemas ir specialią sceną. „Unikalu yra tai, kad scena bus įrengta salės viduryje, todėl grupė 360 laipsnių kampu bus puikiai matoma iš visų arenos pusių. Tolimiausią salės tašką nuo scenos teskirs 42 metrai - visi iki vieno žiūrovai bus pačiame koncerto epicentre“, - sakė V. Šiugždinis.

Mikrofonai žvaigždėms bus įrengti visose keturiose scenos pusėse, pačiame scenos centre iškils aplink savo ašį besisukanti būgnininko pakyla. „Siemens“ arenoje skambės ne tik naujausi „Metallica“ kūriniai, bet ir klasika tapę „One“, „Nothing Else Matters“, „Enter Sandman“, „Seek And Destroy“ ir „Master Of Puppets“.

„Metallica“ yra viena iš nedaugelio pasaulio grupių, kurių populiarumas bėgant metams tik auga. Skaičiai kalba patys už save: nuo 1982 metų rokeriai pardavė daugiau nei 100 mln. auksinių ir platininių albumų kopijų, o jų fanų skaičius socialiniame tinkle „Facebook“ viršija 2,4 mln. Tarp gausybės „Metallica“ pelnytų apdovanojimų - net devynios „Grammy“ statulėlės.

„Abejoju, ar Žemėje ar kitose Saulės sistemos planetose yra grupių, kurios grotų sunkiau ir labiau įtikinamai už metalo karalius „Metallica“, - tai tik vienas iš daugybės susižavėjusių pasaulio muzikos kritikų atsiliepimų apie jau startavusio „World Magnetic Tour“ koncertus.

Pasaulinio turo „World Magnetic Tour“ pasirodymą viena sėkmingiausių visų laikų roko grupių „Metallica“  surengs balandžio 20 dieną „Siemens“ arenoje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų