Quantcast

Šarūnas Jasikevičius dėl rinktinės paaukojo atostogas

Lietuvos nacionalinės krepšinio komandos vyriausiasis treneris Kęstutis Kemzūra, sulaukęs Šarūno Jasikevičiaus, neskubės jo tikrinti kontrolinėse rungtynėse su makedonais.

Į antrąją rinktinės, besirengiančios olimpinių žaidynių atrankos turnyrui, treniruočių stovyklą Palangoje ir Klaipėdoje atvykęs įžaidėjas sakė, kad priklausys nuo stratego, ar jam reikės rungtyniauti savaitgalį.

„Kaip treneris pasakys, taip ir bus“, – teigė Graikijos krepšinio taurės laimėtojas ir pirmenybių vicečempionas.

Š.Jasikevičius, pajuokavęs, kad atostogos galėjusios būti ilgesnės, prisipažino, jog po dešimties poilsio dienų, jam reikės laiko, kol vėl įgis formą.

„Nėra prasmės tikrinti Šaro žaidimo kokybės, – postringavo K.Kemzūra. – Šiame etape jam svarbiau atgauti jėgas. Išmokti tai, ką mes jau išmokome Druskininkuose ir Klaipėdoje. Įsilieti į kolektyvą. Rungtynėse su makedonais duosiu daugiau žaisti kitiems rinktinės krepšininkams.“

Anot stratego, kontrolinės varžybos su Makedonijos ir Graikijos ekipomis virs poligonu, kuriame kandidatai į rinktinę galės pademonstruoti tai, ką išmoko stovyklose.

Su makedonais lietuviai žais birželio 16 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje 17 val. Kitądien mūsų ekipa Kauno „Žalgirio“ arenoje išbandys jėgas su Graikijos nacionaline komanda.

Treneris nesisielojo, kad nacionalinei komandai atsisakė padėti neseniai Lenkijos čempionu tapęs Donatas Motiejūnas, šią vasarą sieksiantis patekti į NBA, „Houston Rockets“ klubą.

„Sužinojus, kad nežais D.Motiejūnas, liko tik apgailestauti ir palinkėti jam įsitvirtinti Amerikoje, – sakė K.Kemzūra. – Pasirengimo planų ši žinia nesujaukė – rinktinėje yra šios pozicijos žaidėjų.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

aciu

aciu portretas
aciu Sarui ir visiems susirinkusiems i rinktines stovykla.Man Motiejunas primena Rimsaite...

tomas

tomas portretas
valink tik atostogų...

djxjxj

djxjxj portretas
del to galea teisintis shudinu zaidimu
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių