Quantcast

Trynukus pasveikino ir Klaipėdos miesto meras

Trijų berniukų Žalnieraičių šeima susilaukė gruodžio 27 dieną. Tėveliai Aistė ir Marius labiausiai džiaugėsi, jog atžalos gimė sveikos, o gimdymas praėjo sklandžiai.

Jog laukiasi trynukų, šeima sužinojo dar  13–ąją nėštumo savaitę. Kaip teigė trejetuko mama, ją tuomet ištiko šokas, o berniukų tėtis žinią sutiko labai džiugiai.

Jaunieji tėveliai taip pat teigė, jog buvo nustebę. Mat prieš tai nei vieno iš tėvų giminėje nėra pasitaikę net dvynukų.

Kunigaikščių vardus gavę trynukai Žygimantas, Tautvydas ir Domantas susitikimo metu saldžiai miegojo, o pats V. Grubliauskas prisiminė, jog jį tik gimusį iš gimdymo namų taip pat parvežė į Panevėžio gatvę, kur šiuo metu yra įsikūrusi jaunoji šeima.

Miesto meras pasidžiaugė, jog Klaipėda vienu metu pasipildė net trimis vyrais bei palinkėjo šeimai stiprybės. Taip pat išreiškė viltį, jog bendravimas ir pagalba jaunajai šeima nesibaigs vien šiuo mandagumo vizitu.

Šeimai trynukai nėra pirmosios atžalos. Žalnieraičiai taip pat augina sūnų Mažvydą, kuriam šią savaitę sukaks dveji metai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gražuma

gražuma portretas
Sveikinimai didžiausi gražiai šeimai :)

gal

gal portretas
Gal ne sveikinti reiktų, o nueiti su konkrečia parama? Nejau nieko negalima gero padaryti, išskyrus po publikacijos Lietrytyje nusifotografuoti prie trynukų?

klaipedietis

klaipedietis portretas
Maziau zysk viskas cia labai grazu Sauni seimynele , grazus zestas mere !
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių