Pereiti į pagrindinį turinį

"Urbico" vėl prižiūri Vilniaus vaikų žaidimų aikšteles

2011-08-17 17:21
"Urbico" vėl prižiūri Vilniaus vaikų žaidimų aikšteles
"Urbico" vėl prižiūri Vilniaus vaikų žaidimų aikšteles / Shutterstock nuotr.

Vilniaus savivaldybei baigus ilgai trukusius ginčus su Vilniaus eismo sistemas bei vaikų žaidimų aikšteles prižiūrinčia restruktūrizuojama bendrove "Urbico", Vilniaus meras tikina, kad nuo liepos įmonė vėl prižiūri vaikų žaidimų aikšteles.

"Savivaldybė išsprendė konfliktą ir nuo liepos mėnesio įmonė turi vėl pradėti prižiūrėti visas vaikų žaidimų aikšteles, kurias ji buvo įrengusi  Vilniaus mieste, kad jos būtų saugios ir gražios", - Lietuvos radijui trečiadienį sakė Artūras Zuokas.

Anot jo, ankstesnė Vilniaus miesto valdžia ilgai ginčijosi su "Urbico", kuri įrengė aikšteles ir kuri turėjo jas prižiūrėti. Jo žodžiais, savivaldybės politikai nusprendė "netgi šią įmonę sužlugdyti ir faktiškai vos neprivedė prie bankroto".

Prieš metus "Urbico" kreditoriai patvirtino įmonės restruktūrizavimo planą - bendrovės vadovų vertinimu, "Urbico" skolos susidarė daugiausiai dėl miesto savivaldybės nemokumo - už šviesoforų, greičio matuoklių bei vaikų žaidimo aikštelių įrengimą ir priežiūrą ji bendrovei buvo skolinga apie 16 mln. litų.

Birželį skelbta, kad miesto savivaldybė atnaujina bendradarbiavimą su "Urbico", kuri nuo liepos 1-osios turėjo atnaujinti visų kilnojamųjų greičio matuoklių veiklą. Vilniuje įrengtos 37 vietos, kur gali būti laikomi mobilūs greičio matuokliai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų