Pereiti į pagrindinį turinį

Verslo kontaktų mugė Klaipėdoje sudomino rusus ir suomius

2012-06-01 20:11
Verslo kontaktų mugė Klaipėdoje sudomino rusus ir suomius Verslo kontaktų mugė Klaipėdoje sudomino rusus ir suomius Verslo kontaktų mugė Klaipėdoje sudomino rusus ir suomius Verslo kontaktų mugė Klaipėdoje sudomino rusus ir suomius Verslo kontaktų mugė Klaipėdoje sudomino rusus ir suomius Verslo kontaktų mugė Klaipėdoje sudomino rusus ir suomius Verslo kontaktų mugė Klaipėdoje sudomino rusus ir suomius Verslo kontaktų mugė Klaipėdoje sudomino rusus ir suomius Verslo kontaktų mugė Klaipėdoje sudomino rusus ir suomius Verslo kontaktų mugė Klaipėdoje sudomino rusus ir suomius Verslo kontaktų mugė Klaipėdoje sudomino rusus ir suomius Verslo kontaktų mugė Klaipėdoje sudomino rusus ir suomius Verslo kontaktų mugė Klaipėdoje sudomino rusus ir suomius Verslo kontaktų mugė Klaipėdoje sudomino rusus ir suomius

39 įmonės iš 9 užsienio valstybių penktadienį Klaipėdoje ieškojo būsimų klientų ir naujų verslo partnerių.

Verslo kontaktų mugė – vienas iš Klaipėdos prekybos pramonės ir amatų rūmų šią savaitę surengtų verslo renginių uostamiestyje. Paprastai tokiose mugėse viena įmonė turi 5 susitikimus. Jei iš penkių susitikimų trys yra produktyvūs, manoma, kad rezultatas puikus.

„Šioje kontaktų mugėje sumušime absoliutų rekordą – įvyko net 250 susitikimų. Ryškus rekordininkas – Rusijos bendrovė „Universal stroij“. Jie turėjo 18 susitikimų. Nemažai susitikimų turėjo ir Rusijos viešbučių bei restoranų asociacija“, – pasakojo Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmų direktoriaus pavaduotoja Vida Kažuro.

Kaliningradiečių atstovų teigimu, tokie renginiai jiems ne naujiena. Panašios verslo kontaktų mugės organizuojamos ir Kaliningrado srityje, todėl mūsų kaimynai tokie aktyvūs.

„Po tokių susitikimų bent dešimtadalis verslininkų suranda partnerius, sudaro naujas sutartis“, – teigė Kaliningrado prekybos, pramonės ir amatų rūmų atstovė Jelena Katilevskaja.

Vienam verslo susitikimui skiriama 20 minučių. Gana daug susitikimų turėjo Suomijos metalo pramonės kompanija. Iš Suomijos atvyko net 5 įmonių atstovai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų