Pereiti į pagrindinį turinį

Vilniaus prekybos centrą papildys dar vienas knygynas

2011-04-14 14:00
Vilniaus prekybos centrą papildys dar vienas knygynas
Vilniaus prekybos centrą papildys dar vienas knygynas / Andriaus Ufarto (BFL) nuotr.

Knygynų tinklui VAGA sėkmingai prasidėję metai paskatino naujiems iššūkiams. Augantys knygų pardavimai  rodo, kad žmonės vis dažniau vienam iš laisvalaikio praleidimo būdų pasirenka knygą.

„Žvelgdami optimistiškai į ateitį, nusprendėme atnaujinti ir išplėsti  knygyną VAGA,  įsikūrusį PC „Europa“, siekiant dar labiau sudominti lankytojus ne tik išsamiu ir labai įvairiu knygų asortimentu, bet ir atraktyvia socialine erdve, - teigė UAB „Vagos prekyba“ generalinis direktorius Vytas V. Petrošius.

Knygyne skaitytojų lauks labai platus įvairių žanrų užsienio ir lietuvių autorių knygų asortimentas, o iš didelės gausos išsirinkti patinkančią knygą padės profesionali knygyno darbuotojų komanda.

„Išsiskirsime plačiu profesinės literatūros asortimentu -  teisės, psichologijos, medicinos ir kitų sričių knygomis. Didelis pasirinkimas ir ieškantiems raštinės reikmenų, žaidimų, mokyklinių prekių, verslo dovanų, suvenyrų“, - knygyno privalumus vardino pardavimų ir rinkodaros vadovė Asta Mikelionytė.

Naujų atradimų akimirkos džiugins ir mažuosius knygų skaitytojus. Specialiai jiems įrengtas jaukus vaikų kampelis kvies mažuosius į geriausius vaikiškos literatūros nuotykius. 

Knygyne įrengta socialinė erdvė – skaitykla.  Jaukiai įsitaisę minkštasuoliuose, gurkšnodami kavą ar arbatą, skaitytojai galės susipažinti ir paskaitinėti naujausias ir populiariausias knygas. Nauja erdvė – tai sėkmingos koncepcijos KNYGA + KAVA tęsinys, šiuolaikiška ir patogi vieta,  norintiems atitrūkti nuo įtempto gyvenimo ritmo.  

Erdviame knygyne vyks įvairūs teminiai renginiai, susitikimai su autoriais, žinomais žmonėmis, knygų bendraminčiais. „Stengiamės  dar ir dar kartą priminti, jog knyga ir geriausia dovana, ir nepakeičiama laisvalaikio pramoga. Todėl norime skaitytoją sudominti kultūriniais renginiais, kuriuose jis galėtų susipažinti su knygos autoriumi. Mums svarbu, kad  į knygyną VAGA užsukęs lankytojas laiką praleistų turiningai ir įdomiai, -  naujienomis dalijosi Asta Mikelionytė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų