Pereiti į pagrindinį turinį

Prie Merkurijaus NASA satelitas užfiksavo NSO

2011-12-07 18:13
Prie Merkurijaus NASA satelitas užfiksavo NSO
Prie Merkurijaus NASA satelitas užfiksavo NSO / Youtube stop kadras

NASA STEREO A satelitas užfiksavo vaizdą, kuriame matomas šalia Merkurijaus užfiksuotas nepažįstamas objektas, primenantis erdvėlaivį.

Neatpažintas objektas nufilmuotas tuo metu, kai saulės vainikas išspinduliavo didžiulį kiekį energijos, kuris pasiekė Merkurijų, rašo gizmodo.com.

Vaizdo įraše matyti didžiulės energijos išspinduliavimas iš Saulės, kuris pasiekia Merkurijų. Šie „išspjovimai“ yra saulės vėjo sprogimai, kurie išspinduliuoja radiaciją ir magnetinį lauką už Saulės vainiko ribų. Kartais šie sprogimai būna tokie stiprūs, kad pasiekia net Žemę.

Vaizdo įrašas užfiksuotas NASA satelito, kuriuo saulės paviršius ir aktyvumas tyrinėjamas nuo 2006 metų. Šis įrenginys taip pat veikia kaip įspėjimo įrankis mokslininkams, pranešantis apie ypač stiprius Saulės vėjo sprogimus, kurie gali paveikti aplink Saulę orbituojančius satelitus.

Šis vaizdo įrašas su neaiškiu objektu šalia Merkurijaus buvo nufilmuotas gruodžio 1 dieną.

Spėjama, kad šis objektas gali būti antrinis Merkurijaus atvaizdas įraše. Kiti ekspertai teigia, kad tai gali būti planetos padėtis, kuri buvo diena prieš tai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų