Pereiti į pagrindinį turinį

Avarija kelyje Kaunas - Marijampolė, yra aukų

2011-08-07 18:29
Avarija kelyje Kaunas - Marijampolė, yra aukų
Avarija kelyje Kaunas - Marijampolė, yra aukų / Broniaus Jablonsko nuotr.

Šeštadienį apie 14 val. kelio Kaunas – Marijampolė – Suvalkai 54-ame km, susidūrė automobiliai "Citroen Xsara Picasso", vairuojamas D. A. (gimusio 1989 m.), krovininis automobilis "Iveco LD 440E43"(su priekaba), vairuojamas J. M. (gimusio 1955 m.) ir krovininis automobilis "Volvo FL 618", vairuojamas Lenkijos Respublikos piliečio L. C. (gimusio 1967 m.).

Pareigūnų teigimu, norėjęs sukti į kairę "Citroen Xsara Picasso" sustojo praleisti iš priekio atvažiuojančius automobilius. Į jį iš galo trenkęsis krovininis automobilis nubloškė „Citroen“ į priešpriešinę eismo juostą. Čia jis patyrė dar vieną smūgį iš priešais atvažiavusio vilkiko.

Paskui vilkiką važiavęs mikroautobusas "Mercedes Benz", vairuojamas Lenkijos Respublikos piliečio B. D. Ch. (gimusio 1992 m.), vengdamas susidūrimo su kitomis transporto priemonėmis, nuvažiavo nuo kelio į griovį.

Eismo įvykio metu žuvo "Citroen Xsara Picasso" keleivė I. A. (gimusi 1961 m.), o kartu važiavę L. J. (gimęs 1950 m.) ir R. D. (gimusi 1985 m.) dėl sužalojimų paguldyti į ligoninę. Jiems nustatyti kaulų, kaukuolės lūžiai.

Avarija įvyko tilto prieigose ties Puskelnių gyvenviete, susidarė maždaug trijų valandų automobilių spūstis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų