Pereiti į pagrindinį turinį

Kaip vilkiko vairuotojas „gyvatėle“ pravažiavo avarijos vietą

2013-04-11 21:30
Kaip vilkiko vairuotojas „gyvatėle“ pravažiavo avarijos vietą
Kaip vilkiko vairuotojas „gyvatėle“ pravažiavo avarijos vietą / Video kadras

Rusijoje sunkvežimio vairuotojas sugebėjo pravažiuoti pro kelio ruožą, kuriame buvo likviduojami įvykusios avarijos padariniai.

„YouTube“ vartotojas „MagnumReno“ įkėlė filmuką, kuriame matyti, kaip vilkikas važiuoja visiškai tuščiame kelyje. Už lango lyja. Transporto priemonės greitis – pagal taisykles. Staiga kelyje „pasimaišo“ automobilio stabdymo žymės, avarijoje nukentėję ir į įvykio vietą atvykusių pareigūnų automobiliai bei lūkuriuojantys žmonės, skelbia newsru.com.

Matyt sunkvežimio vairuotojas per vėlai sureagavo į situacija kelyje, buvo išsiblaškęs. Stabdyti laiko jau nebuvo, o susidūrimas tikrai būtų pareikalavęs aukų.

„Kiek išsiblaškiau, ir štai rezultatas! Dvi valandas rankos, kojos drebėjo. Aukų nėra, išsisukau. Neduok Dieve, dar kartą tokia situacija! Galėjau ir visą “Strike„ sumušti“, - teigė „MagnumReno“.

Po kelių šimtų metrų nuo įvykio vietos vilkiką pasivijo policija, tačiau šie tik pasikalbėjo ir išsiskirstė.

Kaip pažymėjo dauguma šio filmuko komentatorių, dėl susidariusios situacijos kalta policija, nepasirūpinusi informuoti vairuotojų apie eismo įvykį reikiamais įspėjamaisiais ženklais, šviesą atspindinčiais kūgiais ar bent „trikampiu“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų