Pereiti į pagrindinį turinį

Labiausiai gąsdina trenerio nelogiški žaidėjų keitimai

2011-10-24 12:57
Labiausiai gąsdina trenerio nelogiški žaidėjų keitimai
Labiausiai gąsdina trenerio nelogiški žaidėjų keitimai / Šarūno Mažeikos nuotr.

Eurolygos sezoną namuose „Žalgiris“ pradėjo nesėkme – 74:87 pralaimėjo Maskvos CSKA komandai. Po šių rungtynių „Žalgirio“ klubo savininkas Vladimiras Romanovas teigė:

– Mano nuomonė tokia pati kaip ir po anksčiau vykusių rungtynių – „Žalgirio“ žaidimo nėra, matau tik treniruočių schemas ir jų nagrinėjimą. Tačiau vien teorija krepšinio aikštelėje rezultato neduoda. Fiziniu pasirengimu komanda irgi atsilieka nuo to, ką ji turi demonstruoti. O labiausiai gąsdina trenerio nelogiški žaidėjų keitimai.

– Ar kas nors gali keistis komandos trenerių sudėtyje?

– Permainų nereikėtų, jei treneris Ilias Zouras nebūtų pakvietęs dirbti savo asistentu graiko Iliaso Kantzourio. Mums šis sprendimas nepatiko, bet iškentėme, o dabar matome, kad buvome teisūs. Kol Zouras treniravo Graikijos rinktinę, „Žalgiris“ nebuvo tinkamai rengiamas naujam sezonui ir atrodė prastai, nors varginančių treniruočių buvo daug.

Dabar bandysime rasti naudingiausią komandai sprendimą, tačiau visos pretenzijos vyriausiajam treneriui.

Kai manęs paklausė, ar I.Kantzourį pakeis Marcus Brownas, atsakiau, kad bus svarstomi visi įmanomi variantai. Neatmetame, kad tarsimės ir su M.Brownu, ir su D.Maskoliūnu, ir su D.Šalenga.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų