Pereiti į pagrindinį turinį

Man gėda dėl mūsų visuomenės

2015-06-01 13:37
U. Kiguolis
U. Kiguolis / Evaldo Butkevičiaus nuotr.

ATA Aurimai.. Buvai vienas is TU zmoniu, kuriuos Gerbiau. Viska pasiekei pats, niekas nedave, nieko nepaveldejai. Kartu daznai konkuruodavom, pasikandziodavom. Didelis tau respektas. Dziaugiuosi, kad teko tave pazinoti..

Man gėda už mūsų visuomenę, gėda už naujienų portalus, kurie nesugeba suvaldyti purvinų ir nepagrįstų komentarų, už žurnalistus, kuriančius skambias antraštes trafiko pritraukimui. Duosiu jums pavyzdį, kuris liečia mane, jūs pagalvokite dar kartą, kur mes einame ir ką pasieksime.

Aš remiu daugybę šeimų Lietuvoje, traukiu jas iš bėdų. Jose auga daug nepilnamečių vaikų. Kai kuriuos iš jų aš pažįstu asmeniškai. Tai jei vienas iš tų pažistamų, nelaimingų, socialiai remtinų nepilnamečių būtų atėjes pas mane naktį, aš greičiausia nieko neįtardamas būčiau įsileidęs, paklausęs kas nutiko, kuom galėčiau padėti? ir jei mane
nužudytų, aš visų jūsų komentatorių akyse tapčiau "pederastu", pedofilu, išnaudojančiu vaikus??!!???

Kas jums visiems su galvom darosi, kokias jūs iliuzijas susikūrę čia skleidžiate ir šmeižiate žmogų, kuris už jus sumokėjęs daugiau mokesčių, nei dauguma iš jūsų sumokės per visą savo gyvenimą!!! Jūs norite, kad Mes jums padėtume, norite, kad dalintumėmės ir šitaip mūsų negerbiate, niekinate, šmeižiate???

Kiekvienas iš jūsų pasigalvokite, kodėl aš, ar bet kuris kitas, turėtų jums padėti, jus remti, skatinti, mokinti ir toliau. Šlykštu. AČIŪ už dėmesį.

(Kalba netaisyta – red. past.)

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų