Pereiti į pagrindinį turinį

TPP: prokuratūra „sprendžia" Seimo narių problemas

2009-12-28 17:50
TPP: prokuratūra „sprendžia" Seimo narių problemas
TPP: prokuratūra „sprendžia" Seimo narių problemas / BFL nuotr.

Tautos prisikėlimo partijos frakcija išplatino pranešimą, kuriame teigia, kad prokuratūra pirmadienį dar kartą įrodė savo nekompetentingumą ir neįgalumą spęsti svarbiausias šalies problemas.

Pirmadienį buvo pranešta, jog neva gindamas viešąjį interesą, Vilniaus apygardos vyriausiasis prokuroras Ramutis Jancevičius pasirašė ieškinį teismui, kuriuo prašoma pripažinti negaliojančiomis Seimo narės Astos Baukutės ir vienos lizingo bendroves sudarytos sutarties dėl automobilio nuomos dalį bei transporto priemonės atpirkimo sutartį.

Prokuratūros tyrime skaičiuojama net 91 Seimo narių sudaryta sutartis. Dauguma jų, pasak prokurorų, yra analogiškos A.Baukutės sutarčiai. Tačiau prokuratūros pranešimuose iš beveik šimto Seimo narių išskirta ir minima vienintelė Tautos prisikėlimo partijos frakcijos narė.

Maža to, specialiai šiam A.Baukutės „atvejui" pirmadienį prokuratūroje netgi rengiama speciali spaudos konferencija.

Tautos prisikėlimo partijos frakcijos įsitikinimu, tokiais veiksmais prokuratūra tik dar kartą įrodo savo nekompetentingumą ir neįgalumą spęsti svarbiausias šalies problemas. Palikdama nuošalyje ir vilkindama visuomenėje didžiulį ažiotažą sukėlusį pedofilijos skandalą, ji stengiasi gelbėti savo reputaciją kaltindama neva dėl visko visada kaltą Seimą. O vieno asmens iš 91 išskyrimas parodo, kad prokuratūra yra ne tik nekompetentinga, tačiau ir tendencinga.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų