Pereiti į pagrindinį turinį

V.Romanovas: pralaimėjimai draugiškuose mačuose – ne tragedija

V.Romanovas: pralaimėjimai draugiškuose mačuose – ne tragedija
V.Romanovas: pralaimėjimai draugiškuose mačuose – ne tragedija / Šarūno Mažeikos nuotr.

Mano nuomone, vykstant pasirengimo „EuroBasket 2011“ procesui, per anksti vertinti Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės žaidimą. Nematau tragedijos, kad iš trejų žaistų draugiškų rungtynių buvo pralaimėtos dvejos. Tačiau būtų tragedija, jei taip atsitiktų per oficialias varžybas.

Dažnai pasitaiko atvejų, kai komandos gerai žaidžia kontrolines rungtynes, bet pralaimi per oficialias. Ir atvirkščiai – tuos, kurie nebijo eksperimentuoti, grūdina charakterį ir ieško gero žaidimo draugiškuose mačuose, vėliau lydi sėkmė čempionatuose.

Aš manau, kad Lietuvos rinktinės treneriai Kęstutis Kemzūra ir Valdemaras Chomičius turi pakankamai patirties ir žinių, kad išsiaiškintų, kur šiuo metu slypi jų auklėtinių žaidimo problemos.

Nematau beviltiškos padėties, kad nacionalinėje komandoje nėra puolėjų Lino Kleizos ir Jono Mačiulio – atsirado jaunas ir talentingas „centras“ Jonas Valančiūnas.

Manau, kad artėjant Europos čempionatui, Lietuvos krepšininkų žaidimas tik gerės ir jie bus tinkamai pasirengę svarbiausiam šio sezono turnyrui. O pralaimėjimai tiktai grūdina...

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų