Pereiti į pagrindinį turinį

Dvi paauglės iš Telšių rajono ketino traukti į Angliją

2011-07-29 18:26
Dvi paauglės iš Telšių rajono ketino traukti į Angliją
Dvi paauglės iš Telšių rajono ketino traukti į Angliją / Shutterstock nuotr.

Padedant pastabiai Telšių gyventojai, policija surado dvi iš namų išėjusias paaugles. Sveikos ir gyvos mergaitės grąžintos tėvams.

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovo Gintautas Kėras BNS pasakojo, kad ketvirtadienį o pietų į policijos pareigūnus kreipėsi viena Ryškėnų seniūnijos gyventoja. Moteris pranešė, kad naktį apie 1-2 val. iš namų išėjo ir negrįžo jos 12-os ir 14-os metų dukros.

Moteris teigė radusi mergaičių paliktą raštelį, kuriame teigė, kad dukros susiruošusios į Angliją aplankyti ten gyvenančio brolio. Paauglės nurodė, kad namo grįš prieš pat rugsėjo 1-ąją. Išeidamos nepilnametės pasiėmė 60 litų, kompiuterį ir fotoaparatą.

Manoma, kad tėvai iš pradžių patys bandė ieškoti vaikų ir jų neradę kreipėsi į policiją.

Iš pradžių pareigūnai pražuvėlėms bandė prisiskambinti telefonu, siuntė trumpąsias žinutes, tačiau mergaitės neatsiliepė.

Tada kreiptasi į vietos radiją, pranešimas apie dingusias nepilnametes paskelbtas viešai.

Apie 22 val. 30 min. pareigūnams paskambino viena miesto gyventoja. Ji pranešė, kad namo laiptinėje pastebėjo dvi miegančias mergaites. Į įvykio vietą atvykę pareigūnai nustatė, kai tai tos pačios ieškomos iš namų išėjusios sesutės.

Manoma, kad jos iš savo kaimo ėjo pėsčiomis apie dešimt kilometrų į Telšių miestą ir pavargusios prisiglaudė namo laiptinėje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų