Pereiti į pagrindinį turinį

Transvestitas apiplėšė turistą, nes pasijuto „per pigiai“ įvertintas

2013-04-12 15:40
Transvestitas apiplėšė turistą, nes pasijuto „per pigiai“ įvertintas
Transvestitas apiplėšė turistą, nes pasijuto „per pigiai“ įvertintas / Video kadras

Tailando policija sulaikė ir vėliau paleido plėšiką-transvestitą, kurio auka tapo šalyje svečiavęsis rusas. „Lady-boy“ įsitikinęs, kad jo seksualinės paslaugos buvo per pigiai įvertintos.

Transvestitas-prostitutė su svečiu iš Rusijos susitiko sekmadienį viename iš Patajos kurorto viešbučių. Pilnai išsiaiškinti įvykio aplinkybių pareigūnams taip ir nepavyko, nes viešumo pabijojęs rusas užrakino savo viešbučio kambaryje ir atsisakė teikti parodymus.

Išsiaiškinta, kad turistas susipažino su 25-erių metų transvestitu, kurio slapyvardis Kiatisak, toje pačioje gatvėje, kurioje ir gyveno. Jis pakvietė tailandietį į savo kambarį, tačiau viešbučio apsaugininkas pastarojo neįleido. Porelė nutarė laukti, kol darbuotojas bent trumpam pasišalins, ir prasmuko į viešąjį tualetą, kur ir mėgavosi sekso malonumais.

Vietos laikraštis "The Pattaya People" ironizuoja: "Po pasaulinių problemų aptarimo, rusas transvestitui sumokėjo 100 batų" (apie 106 rublių, arti 10 litų).

Tailandietis savo paslaugas vertino brangiau, jiedu susiginčijo. Kiatisak išplėšė iš užsieniečio rankų piniginę ir bandė sprukti, tačiau viešbučio tarpduryje įkliuvo tam pačiam į postą grįžtančiam apsaugininkui. „Šykštus“ turistas atgavo piniginę ir nuėjo į savo kambarį.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų