Pereiti į pagrindinį turinį

Ant Kerčės tilto sumontuoti konteineriai transportui tikrinti

2024-08-08 19:16

Ant Kerčės tilto okupantai sumontavo konteinerius transportui tikrinti.

Kerčės tiltas
Kerčės tiltas / Scanpix nuotr.

Tai pranešė leidinys „Krym Realii“, remdamasis Rusijos transporto ministerijos vadovu Romanu Starovoitu, rašo „Ukrinform“.

„Rusijos Federacijos susisiekimo ministerijos vadovas Romanas Starovoitas pareiškė, kad Krymo tilto (Kerčės tilto, jungiančio Rusijos teritoriją su aneksuotu Krymu) saugumas tebėra didžiausias prioritetas. Šiuo tikslu naudojami konteinerinio tipo patikros moduliai“, – rašoma pranešime.

Pasak R. Starovoito, važiuojant Krymo tiltu lengvasis automobilis tikrinamas šešias minutes, autobusai – iki 15 minučių.

Anksčiau Mariupolio mero patarėjas Petro Andriuščenka pranešė, kad Rusijos valdžia sugriežtino važiavimo per Kerčės tiltą taisykles. Anot jo, maždaug už 10 km nuo tilto pradeda veikti radioelektroninės kovos priemonės, trikdančios GPS. Be to, automobiliai tikrinami taip pat, kaip kertant sieną.

Kerčės tiltas užtikrina transporto srautą į okupuotą Krymą iš Rusijos teritorijos. Prasidėjus Rusijos plataus masto invazijai į Ukrainą, civilinis oro eismas šia kryptimi buvo uždarytas. Todėl tiltui tenka dvigubas krūvis. Jis padidėja pavasario ir vasaros mėnesiais.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų