Pereiti į pagrindinį turinį

Gazos ruožas ties nauju karu

2009-02-03 09:00
Gazos ruožas ties nauju karu
Gazos ruožas ties nauju karu / "Scanpix" nuotr. Ataka: Izraelis subombardavo "Hamas" objektą ir požeminius tunelius, kuriais iš Egipto gabenama kontrabanda.

Izraelio ir "Hamas" paliaubos vėl pakibo ant plauko. Į kovotojų surengtą apšaudymą Izraelis atsakė oro smūgiu, per jį žuvo mažiausiai vienas žmogus.

Kaip pranešama, buvo apšaudytas automobilis, kuriuo važiavo kovotojai. Incidentas įvyko Rafos mieste.

Izraelio kariuomenės atstovas patvirtino, kad buvo surengta oro ataka, nukreipta prieš kovotojus, kurie iš granatsvaidžio šaudė į Izraelio pusę. Dėl šio kovotojų išpuolio, kaip teigiama, niekas nenukentėjo.

Dieną prieš tai Izraelio aviacija bombardavo Gazos miesto centrą. Anot kariškių, buvo suduotas smūgis "Hamas" objektui ir tuneliams, kuriais iš Egipto gabenami ginklai. Niekas nenukentėjo. Rajoną vietos gyventojai paliko iš karto, kai Izraelis perspėjo apie planuojamą ataką.

Sekmadienį ministras pirmininkas Ehudas Olmertas pranešė, kad šalies kariuomenė neproporcingai atsakys į kovotojų rengiamus Izraelio apšaudymus. Mat vasario 1 d. į Izraelį iš Gazos ruožo buvo paleistos mažiausiai keturios raketos.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų