Pereiti į pagrindinį turinį

Grupinis seksas vis dar - nusikaltimas?

2010-06-06 13:00
Grupinis seksas vis dar - nusikaltimas?
Grupinis seksas vis dar - nusikaltimas? / Shutterstock nuotr.

Internetas, ekonominis augimas į Kiniją atnešė ir šį tą panašaus į seksualinę revoliuciją, tačiau visas gyvenimo sritis pratusiai kontroliuoti šalies valdžiai tai ne visada prie širdies, rašo JAV dienraštis "The New York Times".

Garsiausias svingeris

Viešumoje – jis du kartus išsiskyręs informacinių technologijų profesorius, kuris visą savo laiką skiria studentams ir Alzheimerio liga sergančiai pagyvenusiai motinai. Tačiau privačioje erdvėje 53-ejų Ma Yaohai elgiasi Kinijos valdžiai nepriimtinai. Pastaruosius šešerius metus jis buvo svingerių, kurie praktikuoja grupinį seksą ir keičiasi partneriais, klubo narys.

Vyras suorganizavo mažiausiai 18 orgijų, dauguma kurių įvyko Nankine esančiame dviejų kambarių butuke, kur jis gyvena su motina. Bent taip teigia prokurorai, kurių reikalavimu M.Yaohai neseniai buvo nuteistas pusketvirtų metų kalėjimo už "masinę paleistuvystę" ir tapo garsiausiu Kinijos svingeriu.

"Privatumas turi būti apgintas", – teigė vyro advokatas Yao Yonganas ir pridūrė, kad jo kliento manymu, seksualinis gyvenimas yra kiekvieno asmeninis reikalas.

Laisvės vis daugiau

Kinijoje – seksualinė revoliucija. Viešnamiai, dažnai pasislėpę už kirpyklų ar masažo salonų iškabų, ir sekso reikmenų parduotuvės atsiranda net kaimuose, o seksas iki santuokos tapo norma.

Pasak vienos garsiausių Kinijos seksologių Li Yinhe, dešimtys tūkstančių kinų susižavėjo svingerių judėjimu. Yra net atvirai svingeriams skirtų interneto pokalbių svetainių.

"Santuoka – kaip vanduo, – tuoj po arešto teigė M.Yaohai. – Turi ją išgerti. Svingeriavimas – kaip vynas. Kai kurie tik paragavę mano, kad tai gardu, ir geria toliau. Kai kuriems skonis nepatinka ir jie niekada daugiau to negers. Tai visiškai savanoriška. Niekas nieko neverčia."

Nors Komunistų partija dabar nesistengia taip detaliai kontroliuoti privataus kinų gyvenimo, kaip tai darė prieš kelis dešimtmečius, tačiau vis daugiau žmonių patraukiama baudžiamojon atsakomybėn už seksą. Vis dėlto M.Yaohai byla sukėlė diskusijų audrą, o teismas netradiciškai ilgai svarstė, kokį nuosprendį paskelbti.

"Kilusios diskusijos rodo, kad žmonės vis labiau linkę ginti savo seksualines teises ir laisves", – teigė L.Yinhe.

Mažiausiai trys naujausios apklausos rodo, kad teisėsaugos persekiojimas už grupinį seksą nesulaukia žmonių paramos.

"Toks elgesys – tai kiekvieno žmogaus laisvė; tai dalis privačių piliečių teisių", – rašė net valdžios išlaikomoje svetainėje vienas autorius.

Tapo mokytoju Ma

Ankstesniuose interviu vietos žiniasklaidai M.Yaohai pasakojo, kad po dvejų skyrybų jis pradėjo ieškoti partnerės internetu ir susipažino su 23-ejų moterimi. Netrukus ji atvyko į Nankiną ir pasipasakojo, kad keliauja po šalį ieškodama svingerių.

Pasitikdamas 2004-uosius M.Yaohai pirmą kartą išbandė grupinį seksą. Dalyvavo jis, ji ir viena pora iš kito miesto. Iš pradžių jie žaidė pokerį iš nusirenginėjimo, tada pasikeitė partneriais.

"Kai mes tai pradėjome, aš labai nerimavau", – prisiminė M.Yaohai, kad jį ištiko impotencijos priepuolis.

Kai vyras nugalėjo savo kompleksus, jis įkūrė svingerių interneto pokalbių svetainę ir netrukus turėjo 200 sekėjų, kurie jį vadino mokytoju Ma. Didžiausioje orgijoje dalyvavo keturios poros.

"Kaip aš galėjau pažeisti visuomeninę tvarką? Juk tai, kas vyksta mano namuose, yra privatus reikalas", – mestus kaltinimus komentavo M.Yaohai.

Laisvę, darbą ir vardą praradęs vyras vis tiek nestokoja humoro jausmo ir jau beveik žino, ką veiks ištrūkęs į laisvę: "Bus sunku susirasti darbą, bet galbūt galėčiau būti sekso žaisliukų gamintojų atstovas spaudai."

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų