Pereiti į pagrindinį turinį

Medžioja milicininkus

2008-11-24 09:00

Kovotojai neleidžia atsipalaiduoti Čečėnijos pareigūnams. Per šį savaitgalį surengtus išpuolius sostinės Grozno ir Urus Martano rajonuose žuvo keturi milicininkai, tarp jų papulkininkis ir kapitonas.

"Grozno rajono Sadovojė gyvenvietės Čugujavskajos gatvėje nežinomi asmenys vidurdienį apšaudė automobilį, kuriuo važiavo nežinybinės apsaugos valdybos pareigūnai", – sakė vienas prokuratūros atstovas. Jo teigimu, kai į įvykio vietą atvyko milicijos tarnybos būrys, taip pat nežinybinės apsaugos valdybos pulko vado pavaduotojas papulkininkis Lečis Talchadovas, nugriaudėjo sprogimas. Žuvo keturi žmonės, aštuoni sužeisti. Tarp žuvusiųjų – trys milicijos darbuotojai.

Maždaug tuo pačiu metu Urus Martano rajono kelyje, vedančiame iš Gechi gyvenvietės į Grozną, nežinomi asmenys apšaudė automobilį VAZ-2107, kuriuo į tarnybos vietą važiavo vieno milicijos pulkų personalo skyriaus viršininkas, milicijos kapitonas Supjanas Gernichanovas. Nuo patirtų sužeidimų vyras mirė.

Dviejų karų su Rusija nuniokotoje Čečėnijoje išpuoliai prieš milicininkus ir kitus pareigūnus beveik kasdienybe. Dėl šių incidentų paprastai kaltinamos nusikaltėlių gaujos, islamistų kovotojai ir prokremliškos vietos valdžios priešininkai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų