Pereiti į pagrindinį turinį

Ministrui kriuktelėjo į veidą

2009-05-20 09:00

Ukrainoje netyla dėl incidento Frankfurto oro uoste kilęs skandalas. Laikinai nušalintas nuo pareigų vidaus reikalų ministras Jurijus Lucenka tikina, kad tai ne jis keikė vokiečius, o kaip tik atvirkščiai.

Ukrainos laikraščiuose ir televizijoje J.Lucenka vėl pakartojo savo tiesą. "Aš nevadinau policininkų nacių kiaulėmis. Aš moku tuos žodžius angliškai, bet jų nesakiau. Ypač mane nustebino, kad raporte pamačiau daugiau žodžių, kurių net nemoku. Tai absurdas", – sakė jis.

Maža to, anot J.Lucenkos, nukentėjęs yra jis. Mat kai jis paprašė oro bendrovės darbuotojos, kuri neįleido jo į lėktuvą, prisistatyti, moteris jam kriuktelėjo į veidą. Tai, pasak ministro, vokiečiui yra tradiciškai didžiausias įžeidimas.

Ministras dar kartą pabrėžė, kad Heseno žemės policijos vadovas atsiprašė jo dėl incidento. "Aš, aišku, pasakiau, kad suprantu tokias situacijas, nes ir pats turiu bėdų su darbuotojais, kurie ne visuomet elgiasi korektiškai. Todėl, kad policininkams nebūtų skirta jokių nuobaudų, mes paspaudėme vienas kitam rankas", – sakė J.Lucenka.

Incidentas Frnkfurto oro uoste įvyko gegužės 4 d. Kaip vėliau pranešė Vokietijos spauda, lėktuvo kapitonas atsisakė skristi, nes orlaivyje buvęs J.Lucenka buvo labai girtas. Paprašytas palikti lėktuvą jis įsižeidė ir pradėjo svaidytis mobiliuoju telefonu. Orlaivio kapitonas buvo priverstas iškviesti policiją, kuri trumpam sulaikė ne tik jį, bet ir kitus Ukrainos delegacijos narius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų