Pereiti į pagrindinį turinį

M.Jacksonas buvo nužudytas

2010-01-12 10:24
M.Jacksonas
M.Jacksonas / "Reuters" nuotr.

Po ilgo tyrimo ir gausių spekuliacijų popmuzikos karaliaus Michaelo Jacksono mirties liudijime atsirado įrašas: "Žmogžudystė."

Dokumente rašoma, kad 50-metis dainininkas mirė, nes jo organizmas buvo apnuodytas propofoliu, kurio buvo suleista jam į veną.

Pirminiame mirties liudijime, kuris buvo išduotas praėjusių metų liepos 7 d., speciali teismo tyrėja Cheryl MacWillie nenurodė mirties priežasties. Tačiau rugpjūtį dokumentas buvo pataisytas ir jame atsirado įrašas: "Žmogžudystė."

Dabar ant M.Jacksono asmeninio gydytojo Conrado Murray krinta dar didesnis įtarimų šešėlis. Jis gali būti apkaltintas žmogžudyste, suleidus pacientui gyvybei pavojingo preparato.

Kardiologas C.Murray buvo šalia M.Jacksono paskutinėmis jo gyvenimo valandomis. Kai dainininkas buvo rastas nekvėpuojantis, gydytojas bandė jį gaivinti, bet nesėkmingai.

C.Murray, atsitvėręs nuo visuomenės advokatais ir atstovais spaudai, neigia skyręs M.Jacksonui gyvybei pavojingų preparatų.

Gydytojas rūpinosi popmuzikos karaliaus sveikata, kai šis ruošėsi naujam koncertiniam turui. Praėjusių metų birželio 25 d. dainininkas mirė savo namuose Los Andžele sustojus širdžiai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų