Pereiti į pagrindinį turinį

Naktis su S.Berlusconi

2009-07-22 23:59
Pasiteisinimas: S.Berlusconi tikina, kad niekada nesinaudojo prostitučių paslaugomis, nes jam patinka užkariauti moteris.
Pasiteisinimas: S.Berlusconi tikina, kad niekada nesinaudojo prostitučių paslaugomis, nes jam patinka užkariauti moteris. / AFP nuotr.

Italijos premjerą klampina vis nauji jo seksualinių nuotykių įrodymai. Dienraštis "L'Espresso" pirmadienį paviešino garso įrašą, kuriame esą girdima, kaip Silvio Berlusconi kalbasi su viena prostitute.

V.Putino lovoje

Įraše, kurį savo interneto svetainėje paskelbė kairiosios pakraipos dienraštis, girdima, kaip vyras (tariamai S.Berlusconi) sako: "Aš irgi išsimaudysiu duše... Taigi palauk manęs didžiojoje lovoje, jeigu baigsi anksčiau." Moteris, kaip įtariama, prostitutė Patrizia D'Addario, klausia: "Kurioje didžiojoje lovoje... Putino?" "Putino, – patvirtina vyras, o moteris atsako: – O, kaip miela..., toje su užuolaidomis."

P.D'Addario yra sakiusi, kad 72 metų S.Berlusconi turi lovą su baldakimu, kurioje kažkada miegojo buvęs Rusijos prezidentas ir dabartinis premjeras Vladimiras Putinas.

Paslaugomis nesinaudojo

Ši moteris yra viena pagrindinių veikėjų tyrime, kuriame vienas verslininkas kaltinamas mokėdavęs prostitutėms už tai, kad šios nakvodavo S.Berlusconi rezidencijoje Romoje ir jo viloje Sardinijoje. Šiame tyrime tiesioginiai įtarimai premjerui nebuvo pateikti.

Tačiau žiniasklaida pasistengė sužinoti visas smulkmenas. P.D'Addario žurnalistams patvirtino, kad jai buvo pažadėta sumokėti po 2 tūkst. eurų (6,9 tūkst. litų) už kiekvieną iš dviejų tokių vizitų. Ji teigė įrašiusi pokalbius su milijardieriumi premjeru, kad turėtų įrodymą, jog buvo jo viloje. Beje, už antrą vizitą, anot jos, jai taip ir nebuvo sumokėta, galbūt todėl moteris nedvejodama atidavė įrašus tyrėjams.

Pats politikas neneigia, kad moteris buvo jo rezidencijoje, bet tikina, jog niekada nesinaudojo prostitučių paslaugomis. "Man visiškai neaišku, kur yra malonumas, jeigu nejauti pergalės skonio", – sakė jis.

Reikalauja pasiaiškinimo

S.Berlusconi vadovaujamos "Laisvės tautos" partijos atstovai palaiko savo vadovą ir tikina, kad paviešinti garso įrašai tėra apgailėtinas mėginimas atgaivinti jau užgesusią žiniasklaidos kampaniją. Tačiau žiniasklaida nenusileidžia ir atkakliai reikalauja, kad S.Berlusconi pasiaiškintų dėl savo elgesio.

Apie premjero seksualinius nuotykius Italijoje pradėta rašyti nuo balandžio pabaigos. Laikraščiai reikalavo, kad S.Berlusconi pasiaiškintų dėl savo ryšių su Noemi Letizia: premjerui apsilankius šios merginos 18-ojo gimtadienio pokylyje, jo žmona pateikė prašymą skirtis. Iš pradžių 72 metų premjeras teigė, kad į pokylį jis pateko netyčia, aplankęs seną draugą, bet vėliau paaiškėjo, jog jis pažinojo N.Letizia dar anksčiau. Jis taip pat pripažino, kad mergina viešėjo jo viloje Sardinijoje.

Žiniasklaidos įtūžį dar labiau sustiprino paviešintos nuotraukos, kuriose užfiksuota kažkokia pusnuogė moteris S.Berlusconi viloje Sardinijoje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų