Quantcast

Princas Harry planuoja aplankyti savo tėvą karalių Charlesą III, išgirdusį vėžio diagnozę

  • Teksto dydis:

Princas Harry (Haris) planuoja Jungtinėje Karalystėje aplankyti savo tėvą karalių Charlesą III (Karolį III) po to, kai jam buvo diagnozuotas vėžys, pirmadienį pranešė naujienų agentūra „Press Association“.

Jungtinėse Valstijose su žmona, amerikiečių aktore Meghan Markle (Megan Markl) gyvenantis Harry kalbėjosi su Charlesu III ir artimiausiomis dienomis jį aplankys, pranešė britų agentūra, remdamasi princui artimu šaltiniu.

Tuo tarpu JAV prezidentas Joe Bidenas (Džo Baidenas) pirmadienį pareiškė esąs susirūpinęs dėl karaliaus Charleso III ir sakė spaudai, kad tik ką išgirdo apie britų monarcho vėžio diagnozę.

Buvęs JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas), tikėtinas respublikonų kandidatas lapkritį vyksiančiuose JAV rinkimuose, savo socialiniame tinkle „Truth“ parašė, kad karalius buvo nuostabus žmogus ir kad „mes visi meldžiamės, kad jis greitai ir visiškai pasveiktų!“



NAUJAUSI KOMENTARAI

>>skaityk

>>skaityk portretas
Niekur neparase kad prostatos,Bet ir nepaneige.Pats numanai nerekia nieko sakyti.Jeigu pagulde ir operavo ,paeme meginii....taip buns visada..Niekas nenori viesinti,Bet tokiose pareigose privalo.

gerai

gerai  portretas
kad savo monkės nesitemps tėvo nenervuos

skaityk atidžiai spaudą

skaityk atidžiai spaudą portretas
rašė kad ne prostatos vėžys o kitoks bet nerašė koks. Taip ir gimsta pletkai
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių