Pereiti į pagrindinį turinį

S.Berlusconi haremu džiaugėsi ir kitų valstybių lyderiai

Didžiojo aštuoneto (G 8) šalių lyderiai, šią savaitę dalyvavę viršūnių susitikime Italijos mieste L'Akviloje, tikriausiai tarpusavyje aptarinėjo ne tik klimato kaitą ar Irano branduolines ambicijas, bet ir orgijas Italijos premjero Silvio Berlusconi viloje Sardinijoje.

Seksualinės pramogos

S.Berlusconi sėdi pavėsinėje su penkiomis žaviomis moterimis. Dvi jų įsitaisė politikui ant kelių. Šis šypsosi, o 36 metų raudonplaukė, buvusi realybės šou "Big Brother" žvaigždė Angela Sozio sėdi ant kelių kitai moteriai ir ją bučiuoja į lūpas. Šalia įsitaisęs jaunas vyriškis bando paglostyti krūtinę žaviai blondinei, bet ši atstumia jį ranka.

Netrukus visi pakyla pasivaikščioti po vilą, ir A.Sozio suvaidina vestuvių ceremoniją. Ji įteikia gėlių puokštę jaunai merginai, kurią už rankų laiko S.Berlusconi. A.Sozio ir dar dvi moterys užtraukia vestuvių maršą.

Šie pasilinksminimai užfiksuoti 5 tūkst. nuotraukų, kurias 2007 ir 2008 m. Sicilijos viloje "Certosa" padarė fotografas Antonello Zappadu.

Į žiniasklaidą kol kas pateko tik dalis jų. Šią savaitę, kai S.Berlusconi pirmininkavo Italijoje vykusiam G 8 susitikimui, keli stambūs Europos laikraščiai varžėsi dėl likusių nuotraukų, norėdami sukelti tikrą audrą. Atrodo, jos dar teks šiek tiek palaukti, rašo britų dienraštis "The Times".

Hareme – Čekijos premjeras

S.Berlusconi meilės nuotykiai jau mažai ką stebina, bet čekams A.Zappadu nuotraukos bus labai įdomios. Mat tarp vieno pasilinksminimo svečių matyti ir buvęs šios šalies premjeras Mirekas Topolánekas, stovintis nuogas šalia pusnuogės jaunos merginos. Buvęs Čekijos premjeras jau anksčiau garsėjo savo meilės nuotykiais. Meilužė pagimdė jam nesantuokinį vaiką, kai M.Topolánekas dar buvo oficialiai vedęs kitą moterį.

Kai šie vaizdai pasirodė Ispanijos laikraščio "El Pays" puslapiuose, M.Topolánekas pripažino, kad nuogas vyriškis yra jis, bet tvirtino, kad nuotraukos buvo sumontuotos. A.Zappadu išgirdęs tokius kaltinimus labai įsižeidė: "Net S.Berlusconi gynėjai nekaltina manęs prasimanymais. Atsižvelgiant į subtilias nuotraukų herojų pozas, tokius vaizdus būtų labai sunku sumontuoti."

A.Zappadu nuotraukos taip pat turėtų sudominti bulgarus, mat jose matoma ir žinoma šios šalies aktorė, lipanti į S.Berlusconi lėktuvą Sardinijos oro uoste. Darina Pavlova yra magnato Iljos Pavlovo, 2003 m. žuvusio nuo snaiperio kulkos, našlė ir viena turtingiausių Rytų Europos moterų. Bulgarijos žiniasklaida 2007 m. rašė, kad S.Berlusconi buvo ją įsimylėjęs.

Britų spauda taip pat pabrėžia, kad Rusijos premjeras ne kartą lankėsi S.Berlusconi viloje. Tiesa, tai įrodančių nuotraukų kol kas nebuvo paviešinta.

Rado pamainą žmonai

Kas dabar dedasi S.Berlusconi širdyje, lieka tik spėlioti. Politiko žmona Veronica Lario prieš kelis mėnesius paskelbė apie skyrybas, nes jai atsibodo, kad jis nuolat šlaistosi su jaunomis merginomis.

Žmonos netekusiam premjerui teko spręsti dilemą, kas per G 8 susitikimą užims suvažiavusių lyderių antrąsias puses. Tačiau sprendimo ilgai ieškoti nereikėjo: Italijos pirmosios ponios vaidmenį atliko lygių galimybių ministrė, anksčiau pusnuogė pozavusi ir kartą intymiausią savo kūno vietą televizijoje pademonstravusi Mara Carfagna.

Michelle Obama, Sarah Brown ir Carla Bruni veikiausiai jautėsi kiek nepatogiai tokios pašėlusios moteriškės kompanijoje.

Bandys atgauti populiarumą

Kad ir kaip būtų likimo talžomas, Italijos premjeras visuomet iš vandens išlipa sausas. Ir dabar, po ilgos virtinės skandalų ir gausybės paviešintos kompromituojančios medžiagos, jis jaučiasi užtikrintai.

Apklausos rodo, kad per pastaruosius kelis mėnesius S.Berlusconi populiarumas sumažėjo vos vienuolika nuošimčių – nuo 73 iki 62 proc. Dauguma italų vis vien palaiko savo karštakošį lyderį.

S.Berlusconi stengiasi nekomentuoti savo seksualinių nuotykių ir ėmė galvoti, kaip susigrąžinti nusivylusius rinkėjus, ypač jo elgesiu pasipiktinusias moteris. Premjero patarėjai prasitarė, kad jų palankumą S.Berlusconi tikisi pelnyti į vyriausybę pakvietęs daugiau dailiosios lyties atstovių.

Šią vasarą S.Berlusconi stengiasi laikytis atokiau nuo skandalingai pagarsėjusios vilos Sardinijoje. Premjeras atostogaus kitoje savo viloje netoli Portofino, Šiaurės Vakarų Italijoje. Bet nežinia, ar ten nepersikels ir visas jo haremas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų