Pereiti į pagrindinį turinį

S.Berlusconi mergaitė Ruby dalyvaus Vienos pokylyje

2011-03-03 14:35
S.Berlusconi mergaitė Ruby dalyvaus Vienos pokylyje
S.Berlusconi mergaitė Ruby dalyvaus Vienos pokylyje

Naktinio klubo šokėja, atsidūrusi skandalo dėl galimai nusikalstamų Italijos premjero Silvio Berlusconi veiksmų, trečiadienį pareiškė ketinanti maloniai praleisti laiką Vienos operos pokylyje, į kurį buvo pakviesta.

18-metė Karima el Mahroug, žinoma sceniniu vardu Ruby Rubacuori (Rubi "Širdžių ėdikė"), ketvirtadienio vakarą vyksiančiame pokylyje lydės 78 metų Vienos statybų magnatą ir žinomą vakarėlių liūtą Richardą Lugnerį.

Ruby atsidūrė Italiją krečiančio politinio skandalo centre: S.Berlusconi buvo nurodyta balandį stoti prieš teismą, kuris aiškinsis, ar premjeras mokėjo už seksą su nepilnamete ir pasinaudojo savo padėtimi, kad išvaduotų ją iš policijos arešto.

"Tikiuosi, kad žmonės įstengs vertinti mane be išankstinio nusistatymų, o ne kaip "skandalingąją" Ruby", - mergina sakė sausakimšoje spaudos konferencijų salėje, nuolat braukdama nuo veido ilgus kaštoninius plaukus.

"Moku šokti tik pilvo šokį - nemoku šokti valso, tačiau mėginsiu šokti su kitais: taip galima daug išmokti", - pridūrė ji.

Šokėja segėjo juodą šilkinį sijoną ir buvo apsigobusi kailiniu švarkeliu, po kuriuo vilkėjo baltą palaidinę plačia iškirpte. Jis atrodė pasitikinti savimi ir pasiruošusi atsakyti į klausimus apie S.Berlusconi bei savo praeitį, tvirtindama, jog nepadarė nieko bloga.

Ruby sakė žurnalistams, jog tris kartus dalyvavo S.Berlusconi rezidencijoje vykusiuose vakarėliuose. Mergina sakė, kad tai buvo "įprastos vakarienės", kuriose buvo apstu maisto, juoko ir pokštų.

Šokėja neigia turėjusi lytinių santykių su premjeru, tačiau pripažino, kad milijardierius politikas davė 7 tūkst. eurų ( (24,2 tūkst. litų), kai jai buvo iškilę finansinių rūpesčių.
"Man nepasisekė, kad augau be šeimos, kuri mane gintų. Turėjau greitai užaugti", - Ruby sakė Vienoje.

Ekscentriškas Vienos elito narys R.Lugneris nuolat kviečiasi garsenybes lydėti jį prabangiame kasmetiniame reginyje, laikomame svarbiausiu Vienos pokylių sezono akcentu.

Šį verslininką anksčiau yra lydėjusi turtingoji paveldėtoja Paris Hilton, amerikietė burleskos šokėja ir aktorė Dita von Teese bei didžiojo ekrano žvaigždė Sophia Loren. Kita vertus, jo pasiūlymus yra atmetusios Holivudo aktorės Lindsay Lohan ir Bo Derek, nes magnatas nesilaikė susitarimo sąlygų.

R.Lugneris sakė, kad Ruby yra "labai miela ir graži mergina", kuri taip pat yra "punktuali" ir tokia, kuria "lengva rūpintis". Tamsų kostiumą vilkintis vyras pabučiavo merginos ranką prieš televizijos kameras.

Austrijos žiniasklaida pranešė, kad R.Lugneris už pasirodymą Vienos operos pokylyje sumokės Ruby 40 tūkst. eurų (138 tūkst. litų).

Paklausta, ar R.Lugneris ir S.Berlusconi kuo nors panašūs, Ruby atsakė: "Jie abu nuostabūs vyrai, tačiau tikrai nenorėčiau jų lyginti".

Tačiau R.Lugnerio pasirinkta palydovė patiko ne visiems. Operos pokylio organizatorė Desiree Treichl-Stuergkh sakė, jog ši žinia yra "didžiausias nepatogumas, kokį kada nors yra sukėlęs ponas Lugneris".

"Tai liūdna, gėdinga ir bedieviška", - aristokratė žurnalistė sakė Austrijos žiniasklaidai, pridūrusi, kad jai gaila Ruby.

"Ji yra auka, kuri labiausiai pasinaudojo savo tragišku likimu", - pabrėžė ji.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų