Pereiti į pagrindinį turinį

Velso princesė ir princas pirmą kartą po jos chemoterapijos kurso pabaigos pasirodė kartu

2024-10-10 19:23
BNS inf.

Velso princesė Catherine (Ketrin) ir jos sutuoktinis princas Williamas (Viljamas) ketvirtadienį pirmą kartą kartu pasirodė viešumoje po to, kai ji baigė chemoterapijos kursą, pranešė Kensingtono rūmai.

Reuters nuotr.

Išplatintame pranešime teigiama, kad pora netikėtai kartu apsilankė Anglijos šiaurės vakaruose esančiame Sautporte, kad parodytų savo paramą vietos bendruomenei.

Vizitas surengtas po liepą įvykusio išpuolio peiliu, per kurį žuvo trys mergaitės. Šis išpuolis sukėlė riaušes visoje šalyje.

Catherine birželį pirmą kartą po pranešimo apie vėžio diagnozę pasirodė viešumoje: dalyvavo kariniame parade Londone, skirtame karaliaus Charleso III (Karolio III) oficialiam gimtadieniui.

42 metų būsimoji karalienė viešuose renginiuose nedalyvavo nuo Kalėdų pamaldų, o kovą paskelbė, kad jai taikoma chemoterapija.

Emocingas Catherine pranešimas, kad ji serga vėžiu, pasirodė kelios savaitės po to, kai buvo paskelbta apie vėžio diagnozę jos šešurui Charlesui III.

Kokio tipo vėžiu jie serga, neskelbiama.

75 metų karaliui balandį buvo leista sugrįžti į viešas pareigas, gydytojams nurodžius, kad jo sveikimo procesas labai padrąsinantis.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų