Pereiti į pagrindinį turinį

Viskas buvo ne taip

2009-05-07 09:00

Ukrainos Vidaus reikalų ministerija mūru stojo ginti savo šefo. Atstovai spaudai neigia, kad uždraudė jam skristi "Lufthansos" lėktuvu, nes jis buvo girtas.

Informaciją apie pirmadienį įvykusį incidentą išplatino Vokietijos leidinys "Bild". Anot leidinio, Frankfurto oro uoste policija sulaikė girtą Ukrainos vidaus reikalų ministrą Jurijų Lucenką. Dėl jo buvo netgi užlaikytas skrydis į Pietų Korėjos sostinę Seulą.

Ukrainos vidaus reikalų ministerija (VRM) šią informaciją neigia. Anot pareigūnų, Ukrainos delegaciją tuo lėktuvu neišskrido, nes šiek tiek pavėlavo prisiregistruoti. Dėl šio nesusipratimo, pasak pareigūnų, delegacijos nariai priėmė sprendimą skristi kitu reisu. "Jokių antrankių, girto konflikto, kaip teigia kai kurie laikraščiai, nebuvo", – tvirtina VRM atstovai. Delegacijai, anot jų, net nereikėjo atidėti jokių iš anksto suplanuotų susitikimų Seule.

Pietų Korėjos sostinėje Ukrainos VRM delegacija, kaip teigiama, susitarė dėl bendradarbiavimo kovojant su nelegalia migracija. Be to, ukrainiečiai susitarė, kad Pietų Korėja pasidalys patirtimi rengiant Europos futbolo čempionatą, kuris vyks Ukrainoje 2012 m.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų