Pereiti į pagrindinį turinį

Ukrainos vyriausybė neplanuoja skelbti nepaprastosios padėties dėl protestų

2013-12-02 08:25 diena.lt inf.
Reuters nuotr.

Ukrainos vyriausybė kol kas nesvarstė klausimo dėl galimo nepaprastosios padėties įvedimo šalyje, pirmadienio rytą sakė premjero Mykolos Azarovo atstovas Vitalijus Lukjanenka.

„Klausimas dėl nepaprastosios padėties įvedimo šalyje valdžios nebuvo keliamas“, – V.Lukjanenka sakė naujienų agentūrai „Interfax“.

Jis nenurodė, ar M.Azarovui pirmadienį pavyko pasiekti savo darbo vietą vyriausybės rūmuose, kuriuos apsupo už integraciją su Europos Sąjunga (ES) pasisakantys protestuotojai.

Vienas „Interfax“ korespondentas sakė, kad demonstrantai blokavo visus įėjimus ir privažiavimus prieš vyriausybės būstinės, todėl ministrų kabineto nariams pirmadienio rytą nepavyko patekti į savo darbo vietą.

Opozicinės „Batkivščinos“ (Tėvynės) partijos parlamentinės frakcijos lyderis Arsenijus Jaceniukas anksčiau pareiškė, kad prezidentas Viktoras Janukovyčius nori sušaukti Ukrainos nacionalinio saugumo ir gynybos tarybą bei įvesti šalyje nepaprastąją padėtį.

Taip pat buvo paskelbta informacija, kad per pirmadienį vyksiančius nepaprastuosius regionų tarybų posėdžius taip pat bus svarstomas galimo nepaprastosios padėties paskelbimo klausimas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų