Pereiti į pagrindinį turinį

Vakarų Krante nukauti du žydų nausėdiją atakavę palestiniečiai

2016-03-02 10:57 diena.lt inf.
Scanpix nuotr.

Izraelio kariai trečiadienį nukovė du palestiniečius, kurie prasiskverbė į vieną žydų nausėdiją Vakarų Krante ir sužeidė naujakurį, pranešė kariškiai.

„Du užpuolikai prasiskverbė į Elio nausėdiją į pietus nuo Nabluso. Jie užpuolė vieną vyrą prie jo namo, – sakoma armijos pranešime. – Atvyko pajėgos ... (ir) pašovė užpuolikus, jie mirė.“

Tos nausėdijos gyventojas Roy Harelas (Rojus Harelas) buvo lengvai sužeistas per peiliais ginkluotų užpuolikų ataką ir buvo išvežtas į ligoninę.

Jis naujienų portalui „Ynet“ pasakojo, kad mėgino apsiginti nuo užpuolikų ir užsirakino savo namuose, kur taip pat buvo jo žmona ir penki vaikai.

Palestiniečių policija nukautuosius įvardijo kaip 18-mečius Labibą Azzamą (Labibą Azamą) ir Mohammedą Zaghlwaną (Mohamedą Zaglvaną), gyvenusius Karjuto gyvenvietėje netoli tos nausėdijos.

Nuo spalio tebesitęsianti smurto banga Izraelyje ir okupuotose palestiniečių teritorijose nusinešė jau 180 palestiniečių, taip pat 28 izraeliečių, vieno JAV, vieno Eritrėjos ir vieno Sudano piliečio gyvybes, rodo naujienų agentūros AFP renkama statistika.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų