Pereiti į pagrindinį turinį

Dramatiškas incidentas: automobilis su 5-mečiu įkrito į smegduobę

2024-10-13 14:06

Neįtikėtinai laimingai baigėsi dramatiškas įvykis vienoje Bukarešto gatvių. Į darželį atvežusi 5-erių sūnų motina vos neprarado vaiko, nes jos automobilis su ką tik iš jo išlipusiu darželinuku įkrito į smegduobę.

Į motinos pagalbos riksmą iškart sulėkė kitų vaikų tėvai ir iš pasvirusios šiukšliavežės iššokęs vairuotojas. Galima įtarti, kad būtent dėl jo sunkvežimio svorio ir įlūžo virš smegduobės esanti gatvės danga.

Galiausiai, kai pati į duobę nusileidusi motina išsiaiškino, kad vaikas gyvas ir sveikas, ten per jos automobilį nulipo ir šiukšliavežės vairuotojas ir jis iškėlė penkiametį į viršų bei padėjo išlipti jo mamai.

Neįtikėtina, bet niekas rimčiau nenukentėjo. Dabar rumunai skuba surinkti visus duomenis apie incidento aplinkybes – tai pat ir iš vietos apsaugininkų, kurie matė, kaip viskas įvyko.

„Šiukšliavežė sustojo greta ir BMW visiškai įkrito į duobę“, – pasakojo vyras.

Vyras, paklaustas, ar matė, kas nutiko žmonėms, atsakė: „Jie visiškai nenukentėjo, jiems pasisekė.“

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

Į klausimą, ar didelė duobė, jis atsakė: „Skersmuo apie 6 metrus, o gylis, sakyčiau, apie 2,5 metro.“

„Trys žmonės savarankiškai evakavosi, kol atvyko ugniagesiai. Dviem iš jų medicininė pagalba buvo suteikta vietoje, į ligoninę jie nebuvo vežami“, – šnekėjo ILFOV atstovė Ana Covatnuic.

Į įvykio vietą iškvietė kraną, kuris ištraukė abi transporto priemones, bet teritoriją teko uždaryti, kol bus nustatyta, kas ir kaip išplovė po keliu tokią didelę ertmę.

„Šeštojo miesto rajono mero biuro duomenimis, žemė įsmuko virš inžinerinių tinklų vamzdžio, kur anksčiau buvo atlikti tam tikri darbai. Privažiavimo kelias, kuriame įvyko incidentas, laikomas privačia žeme, nes priklauso komercinei bendrovei“, – kalbėjo PROTV reporterė Cristina Dobre.

Šiukšliavežė sustojo greta ir BMW visiškai įkrito į duobę.

6-ojo Bukarešto rajono savivaldybė tvirtina, kad čia nėra ir nebuvo atliekama jokių darbų, o inžinerinius tinklus tvarko viso miesto rotušė.

Už kanalizacijos tinklus atsakinga bendrovė „Apa Nova“ teigia, kad toje teritorijoje nėra jokių jos vamzdžių, o tik kolektoriaus kanalas, kuris buvo po šilumos vamzdžiais.

Savo ruožtu šilumininkai iš „Termoenergetica“ pripažino, kad pernai jie dirbo šiame rajone, tačiau ne toje kelio dalyje, kuri įsmuko.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų