Pereiti į pagrindinį turinį

Pasivaikščiojimas galėjo baigtis mirtimi – šuo prarijo ant žemės numestas kanapes

2024-08-06 10:31 diena.lt inf.

Sukrečiantis įvykis Anglijoje. Gyvūno savininkas įspėja kitus – jo šuo buvo paguldytas į ligoninę dėl to, kad pasivaikščiojimo metu prarijo kanapių, rašoma „Fox News“.

Stephenas Davidsonas neseniai vaikščiojo su savo aštuonmečiu Vakarų Škotijos terjeru Oskaru, bet pastebėjo, kad šuo pradėjo keistai elgtis.

S. Davidsonas sakė, kad praėjus kelioms valandoms po pasivaikščiojimo Anglijoje, Sheerness mieste, Oskaras tapo vangus ir nustojo gerti vandenį.

Nuvežus Oskarą pas veterinarijos gydytoją, gydytojai patvirtino, kad jis kažkokiu būdu vartojo marihuaną.

„Jie kažką įkišo jam į gerklę, kad pamatytų, ar yra kas nors užsikimšę, bet nieko nebuvo. Tuomet jie pasakė, kad jis buvo apsvaigęs nuo narkotikų“, – SWNS sakė S. Davidsonas.

Pasak „PetMD“ – gyvūnų priežiūros informacijos šaltinio, apsinuodijimo narkotikais simptomai – vėmimas, vangumas, pilvo skausmas, apetito praradimas, per didelis seilėtekis, koordinacijos stoka ir kruvinas šlapimas.

Apsinuodijimo narkotikais simptomai – vėmimas, vangumas, pilvo skausmas, apetito praradimas, per didelis seilėtekis, koordinacijos stoka ir kruvinas šlapimas.

Oskaras liko veterinarijoje per naktį. Jam buvo pastatyta lašelinė ir leidžiami vaistai, tačiau S. Davidsonas teigė, kad jo šuniukas lengvai galėjo mirti nuo dehidratacijos.

S. Davidsonas sakė, kad dabar turi beveik 1 tūkst. svarų sterlingų veterinarinių sąskaitų, kurias, tikimasi, padengs naminių gyvūnėlių draudimas. Jis taip pat nori įspėti kitus gyvūnų savininkus apie galimą narkotikų problemą.

„Žmonės tiesiog rūko bet kur, o paskui meta ant žemės“, – sakė jis.

S. Davidsonas sakė, kad galiausiai grįš į savo įprastą pasivaikščiojimo vietą su Oskaru, bet ne iš karto.

„Tiesiog noriu, kad žmonės būtų ypač atsargūs, stebėtų, ką jų šunys ima, ir žinotų apie bet kokius pavojus juos vedžiodami“, – sakė jis.

Pagalbos dispanserio sergantiems gyvūnams slaugytoja Nina Downing sakė, kad šunys gali lengvai nuryti kanapes ar bet kokį narkotiką vaikščiodami viešose vietose.

„Jei įtariate, kad jūsų šuo galėjo suvalgyti kanapių, patartina kuo greičiau juos vežti patikrinti veterinarijos gydytojui, o ne laukti, kol pasireikš simptomai“, – sakė ji.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų