Quantcast

Prie kalėjimo – narkomafijos išpuolis: su automatais šaudydami į žmones išlaisvino gaujos vadą

  • Teksto dydis:

Siudad Chuareso pasienio miesto užpuolimas parodė tikrąją Meksikos narkotikų mafijos galią. Per šį grynai karinio stiliaus išpuolį savaitgalį buvo išvaduotas vietos gaujos vadas, praneša LNK.

Ši gauja priklauso galingam Kaborkos karteliui, užsiimančiam labai pelninga narkotikų kontrabanda į JAV.

„Sekmadienio rytą į valstybinį kalėjimą Nr. 3 šarvuotais automobiliais atvyko ginkluoti užpuolikai pradėjo šaudyti prie įėjimo, o vėliau ir kai kuriuose bendrabučiuose. Jie nušovė apsaugos darbuotoją ir taip pradėjo pabėgimo iš kalėjimo operaciją. Iš viso pabėgo 25 kaliniai“, – pasakojo Meksikos saugumo sekretorė Rosa Icela Rodriguez.

Meksikos policijai prireikė poros dienų, kad nuodugniai patikrintų kalėjimą ir suskaičiuotų visus nuostolius. „Žuvo septyniolika žmonių: dešimt apsaugininkų ir septyni kaliniai. Taip pat sužeista penkiolika žmonių – keturiolika kalinių ir vienas sargybinis“, – sakė R. I. Rodriguez.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Mažiausiai informacijos gavo kalinių žmonos ir kiti artimieji. Jie puikiai supranta, kad per tokį karinio stiliaus užpuolimą daug kalinių galėjo nukentėti nuo apsaugininkų ir užpuolikų kulkų.

„Jie atėjo su tikslu – įėjo su automatais, tada nuėjo į virtuvę – ten liko daug negyvų žmonių. Daug kalinių giminaičių liko čia praleisti Naujųjų metų išvakarių. Ten, viduje, tebėra daug žmonių ir daug lavonų. Ir jie saugo tuos – ir užpuolikus, ir visus. Jie ten šaudė ir nužudė daug sargybinių, bet aš privalau ką nors sužinoti apie mano anūkus “, – teigė kalinio giminaitė Maribel.

Siudad Chuaresas yra prie pat Meksikos ir JAV sienos. O kitoje pusėje yra amerikietiškas El Pasas. Todėl milžiniškos JAV narkotikų vartotojų rinkos skatinama labai pelninga kvaišalų kontrabanda čia toliau klesti, nepaisant visų Amerikos ir Meksikos policijos bei kariuomenės pastangų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rimas

Rimas portretas
Lietuvos bananai nustokit nesamones komentuot!!!!

Luzeriai

Luzeriai portretas
Neisprotekit rasydami tokias nesamones, prie ko cia Armontaite ir dekriminilizavimas kanapiu, cia kalbama apie Meksika, kartelius, pas mus tokiu dalyku nebuvo, nera ir nebus, kvailystes rasot kazkokias!

"ŠVIESI" LIETUVOS ATEITIS...

"ŠVIESI" LIETUVOS ATEITIS... portretas
Armonaite - AŪŪŪŪŪ. Ar šito linki Lietuvai, narkašė?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių