Pereiti į pagrindinį turinį

Į septynių metrų gylio šulinį įkrito paauglė: atsipirko vos keliais įbrėžimais

2023-10-04 14:49 diena.lt inf.

Vengrijoje į septynių metrų gylio šulinį įkrito paauglė. Viršuje buvo staigiai paruoštas specialus lynas. Po kelių minučių ugniagesys siaura anga nusileido į šulinį. Plačiau apie tai – LNK reportaže.

Asociatyvi E. Ovčarenko / BNS nuotr.

Prie paauglės kojų, juosmens ir pečių pritvirtinus virvę, viršuje budintys gelbėtojai ją ištraukė aukštyn. Viršuje penkiolikmetės laukė keliolika žmonių, ji buvo paguldyta ant neštuvų, apžiūrėta paramedikų. Kaimynai, pamatę, kaip sulėkė tek daug ugniagesių ir greitosios pagalbos mašinų su sirenomis, irgi sunerimę atbėgo.

„Kai atlėkė trečia mašina, antra gaisrinė ir greitoji, supratome, kad tai rimta. Bet kai pamatėme, kad mergina jau nešama ant neštuvų ir išgirdome, kad ji rimtai nenukentėjo, kiek aprimome“, – pasakojo įvykio liudininkė.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Paauglė susitrenkė ranką ir krūtinę.

„Mergaitė buvo nuodugniai apžiūrėta. Laimei, be kelių įbrėžimų, kitų sužalojimų nebuvo nustatyta. Ji nuvežta į traumų skyrių toliau tirti“, – teigė paramedikas Pal Gyorfi.

Šulinys, į kurį mergaitė įkrito – šeimos namo kieme. Įrašai rodo, jog aplink nebuvo jokių užtvarų, anga vos pridengta, tad paauglė, netyčia užlipusi, ir prasmego. Nors šeima ir buvo namuose, atsisakė atskleisti, kaip įvyko nelaimė.

Kas nutiko, tiria ir policija – dėl sukeltos grėsmės nepilnamečio gyvybei.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų