Pereiti į pagrindinį turinį

Tragiška avarija Lenkijoje: susidūrė virš 20 automobilių, keturi žmonės žuvo

2024-10-19 15:11 diena.lt inf.

Penktadienio naktį netoli Gdansko, remontuojamame S7 kelio ruože, įvyko didžiulė avarija, kurioje susidūrė daugiau nei 20 transporto priemonių. Tragiškas incidentas pareikalavo keturių gyvybių, o sužeistųjų skaičius išaugo iki 15, pranešė Gdansko ugniagesių tarnyba.

Gdansko ugniagesių tarnybos nuotr.

Penktadienį 23.15 val. Lenkijos Borkovo mieste įvyko avarija, kurioje susidūrė 21 transporto priemonė, o kelios iš jų užsidegė.

Incidentą sukėlė sunkvežimis, susidūręs su lengvuoju automobiliu, sukeldamas grandininę reakciją, kurioje dalyvavo 18 lengvųjų automobilių ir 3 sunkvežimiai.

Policija po 9 val. ryto patvirtino, kad avarijos metu žuvo keturi žmonės. 15 buvo sužeisti. Į įvykio vietą buvo mobilizuotos didelės policijos pajėgos.

„Į įvykio vietą atvyko 18 ugniagesių brigadų, greitosios medicinos pagalbos komandos, oro greitoji pagalba, policija, Krizių valdymo tarnyba, vietos valdžios atstovai, kelio priežiūros tarnybos bei prokuroras. Eismas Gdynės kryptimi buvo sustabdytas“, – rašoma Gdansko ugniagesių tarnybos „Facebook“ paskyroje.

Policija patvirtino, kad tarp aukų yra vaikų.

Dėl susidūrimo buvo nedelsiant sulaikytas 37 metų sunkvežimio vairuotojas. Pirminiais duomenimis, nustatyta, kad vyras sunkvežimiu trenkėsi į priekyje važiavusių transporto priemonių galą. Jis buvo sulaikytas ir šiuo metu yra laikomas policijos areštinėje.

„Sunkvežimio vairuotojas buvo buvo blaivus. Jo kraujas buvo paimtas tolesnei toksikologinei analizei“, – žurnalistams sakė prokuroras, ir pridūrė, kad tyrimas tebevyksta.

Nukentėjusioje S7 atkarpoje eismas tebėra uždarytas.

 

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų