Quantcast

Po valdininkų kelionės į N.Zelandiją griežtinama komandiruočių tvarka

Ministras Pirmininkas pavedė kancleriui Deividui Matulioniui sugriežtinti Ministro Pirmininko tarnybos darbuotojų komandiruočių tvarką, nustatant naujus reikalavimus komandiruočių tikslingumo pagrindimui ir jų ataskaitoms, teigiama pranešime spaudai.

Pasak kanclerio, Ministro Pirmininko tarnyba privalo kelti aukščiausius skaidrumo, naudojant mokesčių mokėtojų pinigus, reikalavimus savo darbuotojams ir tikisi, kad šiuo pavyzdžiu paseks ir kitos valstybės institucijos.

Siekdama užtikrinti kuo skaidresnę tarnybinių komandiruočių tvarką ir atskaitomybę visuomenei, Ministro Pirmininko tarnyba nusprendė teikti papildomą informaciją apie darbuotojų komandiruotes, jų tikslus ir tam skiriamas lėšas.

Ministro Pirmininko tarnybos internetinėje svetainėje http://www.lrv.lt/lt/veikla/vort-projektas/dokumentai/ jau galima susipažinti su atgarsio žiniasklaidoje sulaukusio MPT darbuotojų vizito į Naująją Zelandiją ES struktūrinių fondų finansuojamo projekto „Valdymo, orientuoto į rezultatus, tobulinimas“ rėmuose išsamia ataskaita.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Domantas

Domantas portretas
Įdomu, kelintą kartą komandiruočių tvarka yra griežtinama ir ar ilgam?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių