Pereiti į pagrindinį turinį

"Barcelona" iškovojo Ispanijos Super taurę

2011-08-18 11:42
"Barcelona" iškovojo Ispanijos Super taurę
"Barcelona" iškovojo Ispanijos Super taurę / Scanpix.ee nuotr.

Ispanijoje - antrasis šio sezono „El Clasico” buvo intriguojantis ir daug žadantis. Du stipriausiu šalies klubai, „Barcelona” ir Madrido „Real” stojo į atsakomąją kovą dėl Ispanijos Super taurės titulo ir jo savininkas paaiškėjo tik paskutinėmis rungtynių minutėmis.

Iniciatyvą į savas rankas nuo pat pirmų susitikimo minučių siekė perimti šeimininkai ir tai jiems pavyko padaryti mačo 15-ą minutę, kuomet kamuolį į „Real“ ekipos vartus pasiuntė Andresas Iniesta.

Po praleisto įvarčio svečiai nepalūžo ir atsitiesė. 20-ą minutę išlyginamąjį įvartį įmušė Cristiano Ronaldo, tačiau dėl šio epizodo buvo galima pasiginčyti, kadangi vaizdo pakartojimo metu atrodė, jog pasižymėta buvo iš nuošalės.

Artėjant pirmojo kėlinio pabaigai susiklostė pirmųjų šių komandų tarpusavio rungtynių scenarijus, kuomet „Santiago Bernabeu“ stadione argentinietis Lionelis Messi taip pat antrąjį įvartį įmušė per pridėtą laiką, todėl po pirmų 45 minučių Barselonos miesto ekipos futbolininkai į rūbines patraukė turėdami minimalią persvarą.

Antrajame kėlinyje kova vyko ne ką mažiau intriguojanti. 81-ą minutę kamuolį į šeimininkų vartus pasiuntęs Benzema išlygino rezultatą, todėl „Barca“ komandos futbolininkai skubėjo dar kartą persverti rezultatą.

Tai katalonams padaryti pavyko, kuomet 88-ą minutę antrą kartą šiame mače pasižymėjo Messi. Po šio įvarčio arbitras prie pagrindinio laiko pridėjo keturias minutes ir per jas aistrų netrūko.

Pridėtą ketvirtąją minutę šiurkščiai prieš Cescą Fabregasą prasižengė Marcelo, kuriam teisėjas parodė raudoną kortelę. Po šio epizodo tarp abiejų komandų stovyklų įvyko apsistumdymas, todėl dauguma darė tai, ką norėjo.

Ant atsarginių suolelio sėdėjęs Mesutas Ozilas įtampos taip pat neatlaikė ir suskubo aiškintis santykius su Davidu Villa. Tačiau po didelių norų abu futbolininkai sulaukė pašalinimų ir raudonų kortelių.

Negana to, rungtynių teisėjas parodė ir keletą geltonų kortelių. Susistumdymo metu pasireiškė ir treneriai. „Real“ strategas Jose Mourinho užsipuolė „Barcelona“ komandos trenerių štabą, tačiau po kelių akimirkų pagaliau viskas išsisprendė.

Rungtynės buvo pratęstos, tačiau po minutės nuaidėjo arbitro švilpukas ir trečius metus iš eilės Ispanijos Super taurės savininkais tapo „Barcelona“ komandos futbolininkai. Verta paminėti, jog neseniai katalonų gretas papildęs buvęs Londono „Arsenal“ kapitonas Cescas Fabregasas nutraukė savo asmeninė klubinių trofėjų sausrą po užsitęsusios septynerių metų pertraukos.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų