Quantcast

D. Romanovskis grįžo į Šiaulius

  • Teksto dydis:

Vos už poros dienų startuosiantį vasaros perėjimų langą pasitiksianti futbolo akademija „Šiauliai“ pristatė pirmąjį naujoką. Komandą sustiprino ryškų pėdsaką Saulės miesto futbole palikęs vilnietis Danielis Romanovskis.

Priminsime, kad pasibaigus praėjusių metų sezonui saugas iš pradžių buvo persikėlęs į pirmąjį šalies čempionų titulą savo istorijoje iškovojusią „Panevėžio“ ekipą, su kuria vilnietis buvo pasirašęs metus truksiančią sutartį, tiesa, joje buvo numatyta sąlyga, susiklosčius futbolininkui palankioms aplinkybėms, palikti čempionų gretas ir persikelti į užsienio klubą. Atakuojantis saugas tuo ir pasinaudojo – sausio mėnesio antroje pusėje persikėlė į vieną iš Sakartvelo futbolo flagmanų Tbilisio „Dinamo“.

Sakartvele iš Vilniaus kilęs futbolininkas iš viso sužaidė 9 rungtynes bei kartą pasižymėjo.

Danielio laikas Šiauliuose buvo neabejotinai vienas iš geriausių jo karjeros etapų, futbolininkas po dvejų metų pertraukos sugrįžo į Edgaro Jankausko vadovaujamą nacionalinę Lietuvos vyrų rinktinę, o vilkėdamas geltonai juodus marškinėlius iš viso sužaidė 76 rungtynes, pelnė 20 įvarčių ir atliko 17 rezultatyvių perdavimų. Be to, futbolininkas taip pat pretendavo ir į geriausio „TOPsport A lygoje“ rungtyniaujančio žaidėjo titulą.

Saugas, kaip ir anksčiau, užsivilks 13-uoju numeriu pažymėtus marškinelius, o su jais aikštėje jį jau galėsime išvysti ateinantį sekmadienį, kuomet šiauliečiai namuose priims Gargždų „Bangos“ ekipą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių